Имам нужда от помощ отностно съединителя...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Имам нужда от помощ отностно съединителя...
Колеги, ще се опитам да го обесня възможно най-добре, макар че доста се затруднявам. От месец насам нещо стана със съединителя. Една сутрин докато потеглях от светофар усетих нещо като приплъзване. Но си помислих, 4е съм си втълпил. После, следващите 2-3 дни го следях съединителя. Просто взе да отделя малко по-горе. Знаете, като караш дълго време по един начин и нещо се промени веднага ти прави впечатление. Обаче това с преплъзването си остава. Значи, пущам педала плавно на първа и потегля колата, и по средата преди пълното зацепване на съединителя се усеща нещо, нещо като не добро захапване, бе все едно за части от секундата изтърва съединителя и пак захапва. Нали, всичко това става при плавното преминаване от спряло състояние, през полусъединителя, до пълното зацепване. Много ми е трудно да го обесня, не мога да подбера точните думи. Ако искате задавайте въпроси, предполагам така ще ми е по-лесно, просто се надявам някой да се се срещал с такъв проблем и да ме разбере. Тъпото е, че педала си отделя по-горе, а нали нашите не са с жило, моята е е36, с ремъка и не знам може ли по някакъв начин да се регулира?
Иначе, като я карам и ускорявам не усещам да преплъзва, даже и на висока предавка като съм и подам гас не преплъзва. Сега, то ако е в начален стадии сигурно осезаемо няма да се усеща, но поне за сега не усещам да дига обороти повече, отколкото набирането.
Благодаря предварително!
Иначе, като я карам и ускорявам не усещам да преплъзва, даже и на висока предавка като съм и подам гас не преплъзва. Сега, то ако е в начален стадии сигурно осезаемо няма да се усеща, но поне за сега не усещам да дига обороти повече, отколкото набирането.
Благодаря предварително!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Имам нужда от помощ отностно съединителя...
Няма реглаж колега,поне на оста няма какво да въртиш та да регулираш на помпата.Съединитела си заминава,карай известно време така и събери пари ако не разполагаш с такива в момента за друг.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
предполагам че ти е заминало феродото и ако нямаш възможност смени само феродовия диск , въпреки че пари дали ще ти сменят феродовия или целия комплект цената една и съща понеже кутията е свалена така или иначе 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да ако не ти се охарчва намери един феродов
има и читави тук там
ако н ее нов поне гледаи да е оригинал. има тук там останали още в които има живот..
смяната е меко казано кошмар... наи хубаво е да смениш всичко с едно отваряне
наместването на скоростната е голям шит
има и читави тук там
ако н ее нов поне гледаи да е оригинал. има тук там останали още в които има живот..

смяната е меко казано кошмар... наи хубаво е да смениш всичко с едно отваряне
наместването на скоростната е голям шит
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Боксува ти съединителя , трябва да го смениш , има много теми по въпроса ...
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Да, искаше ми се да не е това, но и аз за това си мислех през цялото време. Ще я потъркалям така зимата и на пролет може да го сменя.
Благодаря за инфото, весело изкарване на новата година
Всичко в разумни граници!
Поздрави!
Благодаря за инфото, весело изкарване на новата година

Всичко в разумни граници!
Поздрави!
6 мнения
• Страница 1 от 1