Проблем с таблото на е36-318i, 95г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- stanimirxxx
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW e36 318i
Проблем с таблото на е36-318i, 95г
Колеги появи се сл. проблем: след палене, без да е включено копчето за габарита, за мъгла, лампичката на таблото започва да присветва. Когато натисна копчето, лампичката светва по-силно но започва да чука едно реле. След малко проблема изчезва и всичко си е о.к. Днес, като запалих сутринта пък стрелките на разходомера и бензиномера започнаха да играят, като пак зачука реле. След около 2км. проблема пак се оправи от само себе си и сега пак всичко си е о.к. Явно има някаква оттечка някъде, та, ако някои се е сблъсквал с подобен проблем, да сподели малко опит. 

Последна промяна stanimirxxx на 30 Ное 2010, 21:27, променена общо 1 път
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Re: Проблем с таблото на е36
stanimirxxx написа:Колеги появи се сл. проблем: след палене, без да е включено копчето за габарита, за мъгла, лампичката на таблото започва да присветва. Когато натисна копчето, лампичката светва по-силно но започва да чука едно реле. След малко проблема изчезва и всичко си е о.к. Днес, като запалих сутринта пък стрелките на разходомера и бензиномера започнаха да играят, като пак зачука реле. След около 2км. проблема пак се оправи от само себе си и сега пак всичко си е о.к. Явно има някаква оттечка някъде, та, ако някои се е сблъсквал с подобен проблем, да сподели малко опит.
Ами сигурно таблото ти отива,аз скоро е взех така с неработещи стрелки на бензиномера и термомера,1 ден щраках да пробвам габарита за мъгла задния и на таблото като на теб ми стана ся изчезна от известно време да видим докога.Имаше доста теми за тоя въпрос трябваше там да пишеш

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Проблем с таблото на е36
за какво бмв ? търси друго табло за тест. ако се окаже че е проблемно сменяи.
имам перфектно от 320
имам перфектно от 320
4 мнения
• Страница 1 от 1