странно биене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
странно биене
Здравейте,колеги имам странен проблем от известно време,значи до 90-100км.няма никакъв проблем но след това се появява едно много годно и силно биене,и то като според мен отпред в дясно,джанти и гуми не са криви тампони на носачи,накраиници,биелетки са здрави единственото нещо което ми се струва че не е както трябва са шарнирите,възможно ли е да е от тях и ако не от какво може да е
мерси предварително на вси4ки!

- maniaka_kn
- Потребител
-
Re: странно биене
колего аз имах същия проблем и беше от шарнирите откараи да ги видят аз ги смени четрита за 150лв .
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
Да възможно е да са шарнири, аз имах същит проблем и не странно биене , а освен тва колата неможеше да хване пътя , обезателно погледни шарнирите , проблема е сериозен ако са тръгнали може да се пречукаш ако се откъсне шарнира или утрепаш некой , неискам да те плаша ама шарнирите са си сериозна работа, и не вдигай много високи скорости докато не ги оправиш.Мойте бяха толкова зле че даже майстоа ми се скара как може да позволя до толкова да съм ги амортизирал
Айде успех от мен
пиши какво е станало ....

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Аз съм късал шарнир много е яко
не ви го пожелавам...така по въпроса,значи ако е заминал шарнира ще ти хлопа от страната която е при неравности,ако не се чува остава да си погледнеш амортисьорите 

- Dido74
- Потребител
-
- Кара: 318is
А скоро да си свалял джантата може да не е поставена правилно
От шарнира е колега...същата работа беше и при мен;) след смяната всичко е ОК;))))
- djhris-mix
- Потребител
-
- Кара: е39 525tds
и аз мисля че са шернири ,бягай да ги погледнеш някаде че да не стане по зле .
7 мнения
• Страница 1 от 1