Уплътнение м/у средното и крайното гърне ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Уплътнение м/у средното и крайното гърне ?
Имам проблем с уплътнението м/у средното и крайното гърне , става дума ето за това :

В реалОЕМ не излиза като отделна част , а много ми тябва , ако някой знае от къде може да се намери , ще съм много благодарен да сподели .... ?
Моето е горе долу в това състояние :

В реалОЕМ не излиза като отделна част , а много ми тябва , ако някой знае от къде може да се намери , ще съм много благодарен да сподели .... ?
Моето е горе долу в това състояние :

Последна промяна metodi80 на 08 Ное 2010, 16:13, променена общо 1 път
Re: Уплътнение м/у средното и крайното гърне ?
В Крафт преди време видях да ги продават отделно. Ем-Комплект 100% имат. Лошото е, че не си в София и по телефона ще си скъсаш нервите докато се разберете...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
liloff написа:В Крафт преди време видях да ги продават отделно. Ем-Комплект 100% имат. Лошото е, че не си в София и по телефона ще си скъсаш нервите докато се разберете...
Дам , и Иво ми каза за Крафт и Ем-Комплект .... писах им майл и прикачих снимка , белким стане по ясно , ако не ще им звъня , кво да се прави ...
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Във който и да е сервиз за смяна на автомобилни гърнета да отидеш,има налични пръстени.
Или всеки средно-грамотен стругар ще ти врътне за 5мин. подобен артикул.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Борис_Малинов написа:Във който и да е сервиз за смяна на автомобилни гърнета да отидеш,има налични пръстени.
"Сервиз за смяна на автомобилни гърнета " във Враца НЯМА ....

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Колега колко мм ти е генарацията зашото се мисля че ако е на 50мм или 60мм ще можеш да си поръчаш от дару кар
328i
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/328i-M52/LHD/M/1995/may/browse/exhaust_system/catalyst_lambda_probe/
M3
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/M3-S50/LHD/M/1995/may/browse/exhaust_system/catalyst_lambda_probe/
328i
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/328i-M52/LHD/M/1995/may/browse/exhaust_system/catalyst_lambda_probe/
M3
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/M3-S50/LHD/M/1995/may/browse/exhaust_system/catalyst_lambda_probe/
- metodi80
- старши ентусиаст
-
BT9028BA написа:Колега колко мм ти е генарацията зашото се мисля че ако е на 50мм или 60мм ще можеш да си поръчаш от дару кар
328i
M3
Хм ..., не се бях сетил , че може да търся за друг модел .... , мисля , че генерацията е 60 мм .
Въпреки всичко проверих в дарукар и нямат наличност ...., както и да е , благодаря на всички включили се в темата , ще измисля нещо по въпроса ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Обади се във Вари, имат повече неща в наличност от Дару май. Ако няма питай как става поръчка и мога да ида да ти го взема.
Ако имате "Елит кар" във Враца, те също доставят(ако нямат наличност) по партиден номер от Германия и то на добри цени.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
metodi80 написа:BT9028BA написа:Колега колко мм ти е генарацията зашото се мисля че ако е на 50мм или 60мм ще можеш да си поръчаш от дару кар
328i
M3
Хм ..., не се бях сетил , че може да търся за друг модел .... , мисля , че генерацията е 60 мм .
Въпреки всичко проверих в дарукар и нямат наличност ...., както и да е , благодаря на всички включили се в темата , ще измисля нещо по въпроса ...
Преди 4 5 месеца си поръчвах точно това уплатнение за М3 генерация и ми пристигна за 6 7 дена , и на мен ми казаха че го нямат налично в БГ и ще го поръчат от Германия
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Матеряла не е ли от пресовани медни нишки
Поне на други марки съм виждал че е такъв,а на БМВ-то не си спомням.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Обади се във Вари, имат повече неща в наличност от Дару май. Ако няма питай как става поръчка и мога да ида да ти го взема.
Това мислех да направя утре .... , ще се чуеме евентуално да ти кажа ...
Dpy написа:Ако имате "Елит кар" във Враца, те също доставят(ако нямат наличност) по партиден номер от Германия и то на добри цени.
Ми ... , в тоя умрял град нищо няма ...

BT9028BA написа:Преди 4 5 месеца си поръчвах точно това уплатнение за М3 генерация и ми пристигна за 6 7 дена , и на мен ми казаха че го нямат налично в БГ и ще го поръчат от Германия
То това ясно , но мен ми се щеше по бързо да стане , примерно утре , в други ден ... , но в крайна сметка ако не намеря друго , ще изчакам доставка от чужбина (но мисля , че няма да се наложи...).
Bimmer_E36 написа:Матеряла не е ли от пресовани медни нишки![]()
Ами аз моето го гледах , но е яко нагоряло и почти овъглено (а и като е текло конденз от там и и то е хептен станало на ла*но...), не мога да го разбера дали е метал , дали е нещо от сорта на текстолит ...
Сега погледнах в сайта на "Елит кар" ,най-близо до Враца имат магазин в Монтана.Можеш и там да наминеш, ако ти се занимава, ако не, за друг път да го имаш предвид 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Относно материала от,който е произведена тази уплътнителна муфа...на м50 и на 2,8цата със сигорност мога да твърдя,че си е от стомана.Като гледам твойта,май е далече от метал.
Ако вътрешния диаметър ти е 60mm.значи от генерация на м50в20 ще ти заспи.Скоро си продададох катализитора със въпросния пръстен,ако искаш да попитам човека,който ми изкупи катализатора и да ти го прати?
Ако вътрешния диаметър ти е 60mm.значи от генерация на м50в20 ще ти заспи.Скоро си продададох катализитора със въпросния пръстен,ако искаш да попитам човека,който ми изкупи катализатора и да ти го прати?

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
във Враца ако не се лъжа има магазин на Косер,там 100% имат такива конуси за гърнета,ако го нямат наличен ще го поръчат, като дена е нещо от порядъка на 3-4лв.
дано съм бил полезен
дано съм бил полезен

6>4
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2