Фарове-Смущение

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Фарове-Смущение

Мнение от loveca1001 » 29 Окт 2010, 16:50

Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: Фарове-Смущение

Мнение от ares2 » 29 Окт 2010, 18:35

трябва да провериш дали е правилно свързано всичко. дали е правилния + и тн
само радиото ли се смущава или самия възпроизвеждан като цяло звук от плеиара ти?
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 29 Окт 2010, 18:44

Ксенона не е оригинален, нали?
Ако е китаец - увий баластите във фолио (алуминиево!) за готвене...без да се смееш!!
После кажи дали има разлика :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от loveca1001 » 29 Окт 2010, 19:14

Ксенон за 80 лв. Преди не правеше така само радиото смущава.Мерси колеги утре мисля да пробвам с фолиото да видя как ще е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 29 Окт 2010, 19:42

от ксенона е, пробвай както ти е казал колегата с фолио другият вариант е да не слушаш радио когато си пуснал фаровете може и по професионално стига да ти се дават парички :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 31 Окт 2010, 10:00

може и да има друга утечка,провери всичко възможно по колата муз..фарове и т.н..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i E36 M43 '95
Мечтае да кара: Ново ...

Мнение от kyna » 01 Ное 2010, 16:04

loveca1001 написа:Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.

И при мен е така - но още не съм решил проблема !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i '95

Мнение от MRS » 02 Ное 2010, 12:16

kyna написа:
loveca1001 написа:Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.

И при мен е така - но още не съм решил проблема !

Не знам дали ще ви помогна,но при мен се оправи със смяна на акумулатора .Преди 3 г. ми изгаряше постоянно "баласта" на десния фар и се появи "паразитен шум" от радиото и плеара.В сервиза ми направиха демонстрация с техен акумулатор и нямаше проблем.Сложих си моя и пак изгоря "баласта".Пробвайте с нов(не наше пройзводство :winky: ) акумулатор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 02 Ное 2010, 12:24

И аз имах подобен проблем. Става с фолио за екранировка, като ефектът е по-добър, ако екранировката се свърже към масата :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 02 Ное 2010, 12:31

loveca1001 написа:Ксенон за 80 лв. Преди не правеше така само радиото смущава.Мерси колеги утре мисля да пробвам с фолиото да видя как ще е.

Щом преди го е нямало проблема значи проблема е в баластите.
Екранирай и проблема трябва да изчезне:
Nickelback написа:...Става с фолио за екранировка, като ефектът е по-добър, ако екранировката се свърже към масата :yes:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: умряло 316 автоматично купе
Мечтае да кара: lancia HF integrale
Детайли за колата: умряло 316 купе автоматик

Мнение от роско бмв gr » 04 Ное 2010, 15:32

Колега MRS като пишеш че ти 'изгаря' баласта той наистина ли изгаря и го сменяш с нов или като смени акумолатора си работеше същият?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MRS » 04 Ное 2010, 16:58

роско бмв gr написа:Колега MRS като пишеш че ти 'изгаря' баласта той наистина ли изгаря и го сменяш с нов или като смени акумолатора си работеше същият?

Не точно "изгаря", а се поврежда :confused: .И тестовия "баласт" на сервиза "изгорих".Като си взех нов "баласт" и нов акумулатор всичко е ок.

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 05 Ное 2010, 17:48

сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото :mhihi: .Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш :yes:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е36 320i 97г.

Мнение от Sen7inel » 06 Ное 2010, 2:25

kemakozeE36 написа:сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото :mhihi: .Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш :yes:

Що да няма логика Първо може да замасява някъде и съответно да смощава антената на радиото която така и така се явява купето може проблема да идва и от там че ксенона иска доста точец и ако по ред други причини не му достига пак може да доведе до смущения. На мен лично ми изглежда доста логично въпросът е как да се отървеш от проблема когато не знаеш какво точно го причинява

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MRS » 06 Ное 2010, 9:25

Sen7inel написа:
kemakozeE36 написа:сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото :mhihi: .Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш :yes:

Що да няма логика Първо може да замасява някъде и съответно да смощава антената на радиото която така и така се явява купето може проблема да идва и от там че ксенона иска доста точец и ако по ред други причини не му достига пак може да доведе до смущения. На мен лично ми изглежда доста логично въпросът е как да се отървеш от проблема когато не знаеш какво точно го причинява

:yes:Точно за точеца ми говорвха в сервиза.И още нещо,в 90% от случайте "изгарял" най далечния консуматор във веригата в случая на Е36 десния фар(ксенон).Не знам колко е истина :confused: .

Следваща

Назад към E36