Въпрос за фарове?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Въпрос за фарове?
Здравейте колеги
Последните два дена видях 2 Е36-ци без кръглите стъла във фаровета и ми хареса как изглежда(като кристални).
Въпроса ми е има ли колеги с такива фарове и как ще светят вечерта,ще си правят ли графиката или ще свети като фенер.Става въпрос за фарове с лупи-единия ми е Бош,другия ЗКВ.
Аз мога да пробвам после как ще е на стенд понеже работя в пункт за прегледи и ще видя графика ще има ли,но питъм първо за вашето мнение понеже не е малко да ги махам и после пак да слагам
Благодаря предварително.

Последните два дена видях 2 Е36-ци без кръглите стъла във фаровета и ми хареса как изглежда(като кристални).
Въпроса ми е има ли колеги с такива фарове и как ще светят вечерта,ще си правят ли графиката или ще свети като фенер.Става въпрос за фарове с лупи-единия ми е Бош,другия ЗКВ.
Аз мога да пробвам после как ще е на стенд понеже работя в пункт за прегледи и ще видя графика ще има ли,но питъм първо за вашето мнение понеже не е малко да ги махам и после пак да слагам

Благодаря предварително.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за фарове?
Свети гадно, не се занимавай. На компакта ми са така, че оня ги махнал, щото било готино, но свети много зле.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
И аз така си помислих,щото стъклото за късата има линия по средата най вероятно за графиката.Значи ще свети като фенер
Но викам нека да попитам...

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
Здасти . Колеги
Днес и ас се здобих с една е36 купе ванос и беше с махмати стакла на касите и да ти кажа небеше лоша но са фарове да неговорим едвам се прибрах несезанимаваи ваобще.
Днес и ас се здобих с една е36 купе ванос и беше с махмати стакла на касите и да ти кажа небеше лоша но са фарове да неговорим едвам се прибрах несезанимаваи ваобще.
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Готино седи ,ама като се разсейва светлината няма смисъл ,ще свети като лампа в буркан 

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Това е така, понеже вътрешните стъкла пречупват светлината по специфичен начин преди тя да излезе навън. Важи в особена степен за късите и в по-малка за дългите светлини. На Е46 мисля че нямат вътрешни стъкла, но там въпроса е решен с формата на рефлектора 

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
Няма да я барам тогава.Те ако не са трябвали швабата няма да ги е слагал напразно 

- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
визоално без стъклата изглеждат добре ,но светлино не..
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Колегата казва, че е с лупи, там ще да е по-различна (поносима) работата. На рефлекторни фарове е отврат.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
С лупи съм да,но все пак стъклото пречупва светлината.
Еми яко ще е,ама по добре вечер да свети как си трябва...
Еми яко ще е,ама по добре вечер да свети как си трябва...

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
здр
да ви кажа и ас бях против махането на стаклата но оня ден зех от едно бмв ударено двата вара бош с махнати стакла и с еинджал аис и ксенон на касите (35в) просто бмв то е мн по яко на вит направо фаровете го отвориха мн, а за светенето свети доста добре нз какво казват колегите но ас сам доволен
да ви кажа и ас бях против махането на стаклата но оня ден зех от едно бмв ударено двата вара бош с махнати стакла и с еинджал аис и ксенон на касите (35в) просто бмв то е мн по яко на вит направо фаровете го отвориха мн, а за светенето свети доста добре нз какво казват колегите но ас сам доволен

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
bum_bum написа:Свети гадно, не се занимавай. На компакта ми са така, че оня ги махнал, щото било готино, но свети много зле.
Колега може ли да те помоля да сложиш една снимка да го видя Компакта без стъклата...

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
12 мнения
• Страница 1 от 1