бмв 318 автоматик авариен режим
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
бмв 318 автоматик авариен режим
здравеите,имам 318 автоматик и следниа проблем,както карах колата ми светна на таблото лампа с едно забно калело и удивителна в средата и премина в авариен режим.закарах я ж сервиз ,показа грешка в соленоидите,отвориха картера нямаше стружки или утаика,казаха може би е нещо по електрониката.вече 4 дена не могат да открият причината,моля помагаите
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: бмв 318 автоматик авариен режим
тва става и като намалее маслото..иначе имам такава читава кутия на промоционална цена 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Колега, за 4 дни се предполага, че каквото са могли са го направили. Щом не могат за 4 дни да я оправят, взимай си колата от там, и сменяй сервиза. Автоматиците знам че се пипат в специализирани сервизи или поне в такива, които имат опит с тях... В краен случей, отивай в BMW дилъра (от където си), те би трябвало да се оправят, или поне да разберат какво е. Успех, и пиши какво е станало....
Има едни букси,които влизат в кутията.....разкачаш ги и връти с контактен спрей...те са отдолу и са подложени на много плискане с вода когато вали или има сняг...просто са на такова място....ако не си опитвал този вариант задължително го направи !
благодаря за саветите,оказа се изгорял соленоид(поне така ми казаха),но може и да е било от буксите както казваш.защото стана след като се прибирах в големия дьжд миналата седмица,взеха ми 300лв.за ремонта.благодаря
5 мнения
• Страница 1 от 1