проблем с намирането на крушки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с намирането на крушки
изгоряха ми крушките на тъй наречения малък борд.те са 12v 1,2w с черна пласмасова приставка имаше ги в един шел с синя приставка но не влизаха с малко рязяне може би ще станат днес отивам да взема да пробвам обаче са свършили. къде ли не търсих. ако някой знае откъде да си купя нека сподели крушките са на осрам
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: проблем с намирането на крушки
nazo1976 написа:изгоряха ми крушките на тъй наречения малък борд.те са 12v 1,2w с черна пласмасова приставка имаше ги в един шел с синя приставка но не влизаха с малко рязяне може би ще станат днес отивам да взема да пробвам обаче са свършили. къде ли не търсих. ако някой знае откъде да си купя нека сподели крушките са на осрам
колега смени само крушката

- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Да беше пробвал в магазин за авточасти ли? Във почти всеки има кутия на Осрам!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
Koksan написа:Да беше пробвал в магазин за авточасти ли? Във почти всеки има кутия на Осрам!

не бре хора не може да се извади от приставката и в ауто+ нямаше .продават без приставка а и аз затрих едната .няма по магазините само в шел виждах с приставка ама синя а и не влиза трябва да се реже някой ако знае магазин на осрам в софето да каже адреса 

Такива крушки има в магазините за ел части, в Тояга и в маг на Ломско шосе бл. 171/172 малко преди ОББ 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
nazo1976 написа:не бре хора не може да се извади от приставката и в ауто+ нямаше .продават без приставка а и аз затрих едната .няма по магазините само в шел виждах с приставка ама синя а и не влиза трябва да се реже някой ако знае магазин на осрам в софето да каже адреса
крушки с цокъл не може да не намериш в магазините за авточасти, сигурно и в м комплект ги има, аз лично съм купувал такива в първия магазин за авточасти в Търново
7 мнения
• Страница 1 от 1