Проблем с уредите- таблото е изгоряло ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- venom4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Legacy 2.5 Limited
- Мечтае да кара: Eлектромобил :)
- Детайли за колата: Japan Power
Проблем с уредите- таблото е изгоряло ???
Така.. Прословутото ми купе..Е36 м42 мотор(IS) Взех го с прецакан мотор , смених го .Оки ,но предишния собственик ми твърди ,че таблото от време на време се включвало и работело сега не работи нито оборотомера, нивомера ,а и най важното - температурата Каза че работел само километража ,но аз несмея да го покарам защото като нищо мога да го прегрея.
Каква може да е причината? Осветлението му работи междудругото.. Някаква маса да се губи и къде може да се намира тя? Бушон незнам дали имат колата е италианка и при таблото пише само на италиански кой за кое е.
Търсих по форума за този проблем и намерих една тема - празна в която никой не е отговорил надявам се да стигна до решението и да го напиша да се знае от други като мен за в бъдеще
Благодаря за отделеното време!

Търсих по форума за този проблем и намерих една тема - празна в която никой не е отговорил надявам се да стигна до решението и да го напиша да се знае от други като мен за в бъдеще

Благодаря за отделеното време!
Последна промяна venom4o на 17 Окт 2010, 20:00, променена общо 1 път
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
Re: Проблем с уредите- таблото е здраво ???
ами колега то се е видяло ,че трябва да разглобиш таблото с уредите,ходи в някоя морга или най добре от човек от форума!!! вържи другото табло и виж какво става ако не го прави проблема с другото табло ,ще знаеш че е от таблото ,ако го прави пак същото значи проблема е по сложен,това бих направил аз !!!
а пък ако ти се занимава ще се разберем ,ще ти сваля мойто табло (така или иначе го разглобявах 3 пъти за ринговете ,и за смяна на всички крушки с диоди!!и съм в час с неговото разглобяване)ще свалим твойто и нататъка се сещаш 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- venom4o
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с уредите- таблото е здраво ???
Ами ще пробвам с друго..Проверих всичко бушони , всичко на 100% Има някакво реле което е вързано към два тънки сини кабела на бялата букса и на маса..незнам каква роля играе..Дали нещо за газовия инжекцион ,но е поставяно допълнително и то отдавна т.е. не в България
Най разумното е така. Мислех си да помоля някой колега да пробваме ,но несмея да карам колата така тукущо я събрах нямам идея дали няма въздушна възглавница , нормалва циркулация и дали виското работи.
Най разумното е така. Мислех си да помоля някой колега да пробваме ,но несмея да карам колата така тукущо я събрах нямам идея дали няма въздушна възглавница , нормалва циркулация и дали виското работи.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Re: Проблем с уредите- таблото е изгоряло ???
Аз имам същия проблем,така е взех,дисплея на температурата и на нивото на бензина стои на нула и не свети лампата на бензина като свършва,оборотомера стрелката работи но ми стои при изключено положение на 1000 оборота.На таблото ми свети лампата на Абс постоянно и сега отскоро откакто щракнах фаровете задните за мъгла ми остана и тя постоянно работеща като включа обикновените фарове.Колко струва едно табло от моргите?
- venom4o
- кандидат ентусиаст
-
Днес Пак прекъсна таблото..новото старо табло писна ми ще го разглобавам да видя на какво се дължи работи само километража.Започна първо температурния датчик отказа и се пусна сам няколко пъти после спря и оборотомера и бензиномера и лампите някой от тях светнаха няколко пъти.Много ме ядоса тази сутрин...
Някой ремонтирал ли е това табло и знае ли какво изгаря какви патечки се прекъсват поне да не ходя на сляпо ?
Някой ремонтирал ли е това табло и знае ли какво изгаря какви патечки се прекъсват поне да не ходя на сляпо ?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
..
Последна промяна nickstorm на 03 Дек 2012, 16:55, променена общо 1 път
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- venom4o
- кандидат ентусиаст
-
Най интересното е ,че това си работи и след време почва да прекъсват уредите....
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
Виж тук:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=53641&start=30
На последната страница съм дал телефона на човека които ми оправи мойто(ако се занимава още).
На последната страница съм дал телефона на човека които ми оправи мойто(ако се занимава още).
11 мнения
• Страница 1 от 1