m40 или m43 ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
m40 или m43 ???
Здравейте, пичове. Много съм навит да си завзема Е36-ца, но не съм наясно с някои работи и ще съм ви супер благодарен да ми пообясните! Искам да си купя 316и или 318и /318ис/. Гледам че имат няколко модификации, но не знам какви са разликите. Каква е разликата м/у 316i 1.6 i 316i 1.9 и каква е разликата м/у 318i и 318is. Гледам, че има и от compact-а 316g модел. Искам да знам кое е най-подходящо за АГУ (не газов инжекцион), хич не ми се иска да слагам АГУ, но при тея цени на бензина нямам друг избор, понеже минавам по 60-100км на ден трябва да е по-тънко. Другото, което искам да ви питам е кой ДВГ е по-добър М40 или М43 и по какво се познава какъв е ? Казвали са ми, че след 03-1994г. са само с М43 вярно ли е ? Парите ми стигат за някое БМВ 93-94г. И се чудя кое е по-добре БМВ 93 с М40 и повечко екстри или БМВ 94-5 с М43 и по-малко екстри. И също така ако можете някво инфо за разликата м/у компакт и купе(седан). Може да ми оставяте и линкове! Много съм се навил да знаете много респект има в тея баварската 3-ка... И последен въпрос закачка
БМВ 3 по добро ли е от Голф 2, който търкалям в момента ?
п.с. Искам да бягам от здравата немска каручка ...

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
M43 e усъвършенстван вариан на М40....лично ти препоръчвам да търсиш М43,читава М40 се намира по-трудно и не вярвам да ти се дават 1000лв за ремонт
....най-добрия вариант естествено си остава 318ис,харчи колко 318и а върви много повече....колкото до Агуто ,не искам да имам нищо общо с Агу и не знам нищо за него 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Според мен гледай какви 318-ки има на пазара и просто вземай тази която е най-запазена. На стара кола ремонти все ще излязат.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
^^и аз бях така до един прекрасен момент в който М40-ката стана дизелова(взе да трака)....дано на теб не ти се случи 

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Разбира се, че по-вървежните мотори са за предпочитане - М44 и М42 - те са 16 клапанови и са страхотни
Аз лично бих си харесал по-новия мотор, защото по има шанс да е запазен, а и по-новите са малко по-добри, преработени варианти на старите. Та по ред : М44, М42, М43 и в краен случай М40 - точно заради тракането, което е почти неизбежно или е свързано с много пари за ремонт. Годината ми изглежда най-важна. Компакт е компактна версия
ПРосто е хеджбек, а не седан. Мноо кефи, защото и отътре е по-спортяга с неговия, спортен волан, но за човек като мен (1.88 висок) не би бил подходящ. Мисля седан е по-добре. Ако намериш с климатик - екстра;)

BMW only!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
до колкото знам повдигачи(те са хидравлични).....дано не ти се прецакат,но ако това стане ще разбереш веднага......
пс:няколко човека са ме питали -това дизел ли е?
пс:няколко човека са ме питали -това дизел ли е?

- Mario Andretti
- Mario Andretti
Re: m40 или m43 ???
a3 написа: БМВ 3 по добро ли е от Голф 2, който търкалям в момента ?![]()
![]()

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
най добре 320 от гледна точка на надежност все пак е 6 цил
малко офтопик:ква е разликата между м42 и м44 и след коя година монтират м44 на купетата не на 4 вратите и м44 по разли4ен ли е на вид от м42
малко офтопик:ква е разликата между м42 и м44 и след коя година монтират м44 на купетата не на 4 вратите и м44 по разли4ен ли е на вид от м42

11 мнения
• Страница 1 от 1