Монтаж на парктроник в гр.Пловдив

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Монтаж на парктроник в гр.Пловдив

Мнение от FLIRTLAND » 08 Окт 2010, 0:47

Здравейте колеги,
Моля за вашето мнение за нашумелите парктроници и можете ли да ми препоръчате сервиз в Пловдив където ги монтират качествено. Аз лично съм си харесал този, на който индикацията му се появява на дисплей на огледалото, но за мен е малко трудно да си го монтирам сам, а и все пак не искам да ми се показват кабели навсякъде по колата. Предварително благодаря за съдействието.

ентусиаст
Аватар

Re: Монтаж на парктроник в гр.Пловдив

Мнение от KickingKing » 08 Окт 2010, 15:13

Ако имаш гараж направо си го прави сам. Ако нямаш почвай събота сутрин за да имаш време...
Не е нищо сложно и ако се справяш добре горе долу с такива неща няма да имаш никакви проблеми
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Мнение от jakson » 12 Окт 2010, 11:31

Колега , лесно е . Вадиш радиото , отвиваш кората под волана , дърпаш оплътнението на шоф'иорската врата , с внимателни движения сваляш и колонката тази която е отпред лявата и започваш да пускаш кабели , от радиото взимаш 12 в. (може и от другаде) пускаш кабела надоло и го оиздърпваш из под волана . Там кадето ти е часовника или борда нали има една нишичка , ако се наведеш ще видиш че от там в горната и част има дупка колкото пръст . От там прекарваш всички кабели и ги вкарваш под волана . От там вадиш кората на говорителя , кората на прага , колонката която е м/у вратите , кората на задния праг , задната седалка я вадиш също и ще видиш , че по този целия път които ти описах вървят кабели , от там и ти си пускаш кабелите за датчиците . След това махаш пластмасите отзад в багажника , дърпаш корите и прокарваш всички кабели които са ти необходими , то си има канал през които да минат от купето в багажника . След това лягаш под колата с огромна еврейска звезда непомня кой номр беше о отвиваш 2та болта които държат бронята , ще ги видиш като легнеш под задницата . Отиваш при задните гуми с ключе 10 и итвиваш 3те болтчета които са в задната част на подкалника . Дърпащ бронята и тя ще иозлезне . черната лайсна на бронята се сваля с отвертка . Мисля , че излиза на 3 части с плъзгане . Има си посока в която трябва да е плъсзнеш . Правиш и дупки на самата лайсна , закачаш датчиците , правиш дупка на купето ( ако няма ) обаче я намажи с боя , че ще вземе да гние иначе . Прекарваш кабелите от там , вържи датчиците сглоби си бронята и сглоби обратно бронята , всички кори , и т.н
П.С ти каза , че огледалото е с гпс , то тогава няма какво да вадип през дупчицата където е бордкомпа или часовника , направо си прекарай кабела под предната колонка лявата и ще мине над сенника , може и да си поиграеш да подпъхнеш кабела под кората на тавана .
А ако не ти се занимава да правиш всичко това щом си от Пловдив защо неотидеш на ул.Богомил . има едно гаражче под една нова кооперация мисля , че беше жалта . Ако идваш от училище '' Душо Хаджидеков '' ти се пада от ляво . Ако идваш от '' търговски център Гранд '' тръгваш надоло към колелото , минаваш го , минаваш училище Душо Хаджидеков , има малко кръстовище , минаваш го и точно преди 2рото малко Т- образно крастовище от ляво ти се пада има 1 гараж в който слагат автоаларми . Там са много печени и разбират от много неща . Слагат усилватели , централно , поправят ел стъкла и т. н . Отиди виж какво ще ти кажат . Ако имаш въпроси пиши . Поздрави !

Потребител
Аватар

Мнение от FLIRTLAND » 12 Окт 2010, 20:51

Много ви благодаря момчета. След като го сложа обезателно ще ви се похваля. jakson сетих се къде е този сервиз. Тази седмица, ще се постарая да го посетя.

Назад към E36