Проблеми с парното + снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
Проблеми с парното + снимки
Ето, че почва да захладнява вече , и темите в е36 раздела се увеличават с проблемите на нашите печки .
И така колеги м40б18 мотор, седан, имам слаган климатик в италия, знаете за какво става въпрос.
Моят проблем е следният пускам парното но ми духа само на 1-ва степен и то само от централната конзола 'само срещу мен'
като превключа на 2-3'та степен чувам как клапите се затварят и спира да духа. И другото което ме претиснява е , че немога да си настроя парното от управлението му да духа на кадето искам. Всъщност то духа само в средата направо, нито към стаклото, нито надолу . Като въртя връката не изменя посоката си .
Ще бъда благодарен ако ми помогнете защото зимата се е задала
И така колеги м40б18 мотор, седан, имам слаган климатик в италия, знаете за какво става въпрос.
Моят проблем е следният пускам парното но ми духа само на 1-ва степен и то само от централната конзола 'само срещу мен'
като превключа на 2-3'та степен чувам как клапите се затварят и спира да духа. И другото което ме претиснява е , че немога да си настроя парното от управлението му да духа на кадето искам. Всъщност то духа само в средата направо, нито към стаклото, нито надолу . Като въртя връката не изменя посоката си .
Ще бъда благодарен ако ми помогнете защото зимата се е задала

Последна промяна malenov на 09 Ное 2010, 21:40, променена общо 1 път
This is my FREEDOM
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
Re: Проблеми с парното
за врътката има начин да разбереш защо не върти !!сваляш жабката и от лявата страна като въртиш врътката трябва да се случва нещо....дори може да се напипа с пръсти механизма който сменя!!!дори се чуват клапите от различните разделения на въздуховодите ....ако не се случва нещо проблема сиг е по сложен!!а за степените ,че не ти духа на 2ра и 3та степен разрови се във търсачката има много случай като твоя ...разни резисторчета за смяна и така нататък!!надявам се съм ти бил поне малко полезен 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблеми с парното
колеги ще продалжа да пиша в старата тема, апак случайно може да ми помогните
значи колага духаше само на 1-ва степен, на другите клапите затваряха, и неможеше да се регулира на каде да духа, демек духаше само на прозорците . Така стигнах на този етап, свалих таблото

като разглобявах и се натъкнах на този механизам, който логически мисля че той командва от каде да духа парното

на самия него пише MODULЕ, между другото колата е италиянка
Така момчета аз бях до тук, ще се радвам ако ми помогните, дали този механизам се сменя и ще реши ли проблема, какви пари е и т.н.
значи колага духаше само на 1-ва степен, на другите клапите затваряха, и неможеше да се регулира на каде да духа, демек духаше само на прозорците . Така стигнах на този етап, свалих таблото

като разглобявах и се натъкнах на този механизам, който логически мисля че той командва от каде да духа парното

на самия него пише MODULЕ, между другото колата е италиянка
Така момчета аз бях до тук, ще се радвам ако ми помогните, дали този механизам се сменя и ще реши ли проблема, какви пари е и т.н.
This is my FREEDOM
- rashko_mladenov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблеми с парното + снимки
Това за степените виж (таралежа) а къде да духа виж клапите.
маи няма кой да ти помогне, сиг. ако беше раздел тунинг .... незнам 

BMW 525 tds - 1999 - 143 ps
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Допълнителният климатроник с врътките ли е?Сега като си свалил и таблото и завъртиш копчето за смяна на посоката на духане,какво става с клапите,би трябвало да се вижда?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
с климатика е, дори незнам каде са тия клапи, аз се шашнах от тия кабели
This is my FREEDOM
7 мнения
• Страница 1 от 1