318 tds отваряне на глава
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
318 tds отваряне на глава
Здравейте , след известно лутане насам натам се оказа, че трябва да отварям главата.Моля всички които са минали по тоя път да споделят къде да я закарам в читав сервиз в София.Ако решите че ще е раклама може и на лс.
п.с. възможно е да не се размина само с гарнитура а да трябва да сменявам главата , така че ако на някой му се намира да свирка.
п.с. възможно е да не се размина само с гарнитура а да трябва да сменявам главата , така че ако на някой му се намира да свирка.
Re: 318 tds отваряне на глава
хах, един колега ме подсеща за следното - дали е по добре смяна само на глава с моята карантия или направо оборудвана?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако карантията ти е читава,може да си купиш само глава,ако въобще имаш нужда от глава.Разгледай раздела със сервизи и автоцентрове,и сам може да си избереш,подходящ за теб.
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
nandrolon написа:хах, един колега ме подсеща за следното - дали е по добре смяна само на глава с моята карантия или направо оборудвана?
ми да ти кажа честно като се свали главата се сменя задължително и гарнитурата аз имах такъв проблем но съм от варна и имам един добър майстор който е много в час само с бмв се занимава
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
колега свалиш ли главата задалжително да я проверят за пукнатини,на хладилника са много добри и за проверка не взимат скъпо
5 мнения
• Страница 1 от 1