Бъдещата ми кола? какво мислите за това 318ti?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shushka
- Потребител
-
- Кара: Opel tigra
- Мечтае да кара: много бясно...
Бъдещата ми кола? какво мислите за това 318ti?
Здравейте колеги,
днеска както си търсех кола да сменя мойта тигра, че вече ми писна, си харесах ей това - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
и утре отивам да я погледна първоначално с един приятел, лют фен на BMWтата
))
ама много много ше се зарадвам да чуя и ваще мнения.. нямам търпение да дойде утре и да я видя хихихи
))
Поздрави!
днеска както си търсех кола да сменя мойта тигра, че вече ми писна, си харесах ей това - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
и утре отивам да я погледна първоначално с един приятел, лют фен на BMWтата

ама много много ше се зарадвам да чуя и ваще мнения.. нямам търпение да дойде утре и да я видя хихихи

Поздрави!
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Re: Бъдещата ми кола? какво мислите за това 318ti?
Колега , доколкото виждам от снимките е боядисвана цялостно и отзад е удряна . Ако 100% ще я купуваш закарай я на стенд за да видиш как е геометрията . Също така вдигни кората в багажника за да огледаш за ръжди , обикновено след удар започват и ръждите , а те нямат спиране ! Под левия стоп ми се вижда нещо но от снимката немога да разбера какво е точно .
Toва е специална версия кола. Много интересна и трудно ще намериш Компакт с повече екстри.
Води се California, почват да я произвеждат 1996г.
Ако махнеш циганиите, лепенките и там каквото още са изсрали и се полира боята, можеш да се докопаш за тази абсурдна сума до доста истинска кола.
Не мисля, че е цялостно пребоядисвана. Само задната лайстна на багажника мисля, че не трябва да е зелена, а в контрастен цвят, но не съм сигурен.
Води се California, почват да я произвеждат 1996г.
Ако махнеш циганиите, лепенките и там каквото още са изсрали и се полира боята, можеш да се докопаш за тази абсурдна сума до доста истинска кола.
Не мисля, че е цялостно пребоядисвана. Само задната лайстна на багажника мисля, че не трябва да е зелена, а в контрастен цвят, но не съм сигурен.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
наистина е рядък модел.. както каза колега с няколко премахвания на някои неща
от нея е перфектно . за цената д ане говорим

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
откъде пък разбра, че е боядисвана цялата? и къде видя, че е ударена отзад? тва под стопа ли те навежда на мисълта за цялостното?jakson написа:Колега , доколкото виждам от снимките е боядисвана цялостно и отзад е удряна . Ако 100% ще я купуваш закарай я на стенд за да видиш как е геометрията . Също така вдигни кората в багажника за да огледаш за ръжди , обикновено след удар започват и ръждите , а те нямат спиране ! Под левия стоп ми се вижда нещо но от снимката немога да разбера какво е точно .
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
На пръв поглед изглежда читава,но това е само външно.По-добре я качи на канал за да я огледаш по-добре,че не се знае какви изненади крие.Задължително диагностика направи.
С тези екстри които има е добре колата.
Единствено вътре не ми харесва жълтия цвят(не мога да разбера дали е боядисвано или е някакъв вид материал) по някои от детайлите.
Някак си не се връзва на другите цветове.
С тези екстри които има е добре колата.
Единствено вътре не ми харесва жълтия цвят(не мога да разбера дали е боядисвано или е някакъв вид материал) по някои от детайлите.
Някак си не се връзва на другите цветове.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И на мен не ми прилича на удряна и пребоядисвана
Това под левия стоп мяза на ръжда, ако е само по лайстната там лесно се оправя. Като се изчистят лепенките и се пооправи боята наистина ще изглежда доста добре. Ама не чакай да харчи колкото Тиграта 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
ti-ката си е много удачна кола - добър компромис между вървеж и разход на гориво. Щом си решил, отидете и я огледайте добре. Дано се окаже твоята кола. Ако не - тук в раздел "продава" също има добри предложения. Успех!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
На тия километри, невярвам да тече 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
1-во Браво на колежката че се орентира към по добрата марка за кола
2-ро:мисля като я видят на място ще преценят по добре от колкото ние на някакви снимки.ако всичко е ок и на нея и харесва да я взима. Много поздрави на колежката и успех 

- shushka
- Потребител
-
- Кара: Opel tigra
- Мечтае да кара: много бясно...
здравейте колеги, мерси много за мненията! е са отиваме да я видим, първо на вид и вървеж, ако ми хареса утре другиден в сервиз специално да я визат отсякъде плюс диагностика и смяна на маслото
)видях и аз че е супер рядък модел и направо цвета ме побърква,кефат ме и лепенките..се пак съм на 22 годинки и тия неща са ми в кръвта още! като се върнем ше пиша кво е станало, стискайте палци на живо да не се окаже някой килифошник, че много ми харесва...

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
EnimEn написа:откъде пък разбра, че е боядисвана цялата? и къде видя, че е ударена отзад? тва под стопа ли те навежда на мисълта за цялостното?jakson написа:Колега , доколкото виждам от снимките е боядисвана цялостно и отзад е удряна . Ако 100% ще я купуваш закарай я на стенд за да видиш как е геометрията . Също така вдигни кората в багажника за да огледаш за ръжди , обикновено след удар започват и ръждите , а те нямат спиране ! Под левия стоп ми се вижда нещо но от снимката немога да разбера какво е точно .
Относно удара 1во гледам линията на автомобила , 2ро виждам отражението на светлината по боята , фугите м/у отделните елементи , а колкото за боята си личи че е боядисвана при това доста некадърно ! 1во в завода никой няма да ти боядиса така колата , 2ро на праговете под вратите ми се вижда , че се бели . Ако обърнем внимание на предния десен калник ще забележим , че се разминава с линията на вратат и предния капак , шофиоркската врата също е доискосорявана . А м/у другото само фаровете където не са и боядисали на тази кола .... мацали са навсякъде .... брони , прагове , огледала вътрешно пак е със същата боя . Попринцип вътре се прави по друг начин .
Виж колега , на мен ми е ясно , че на тази години неможеш да вземеш 100 % здрава кола и да не е препръскван поне 1 детайл но поне да не е некадърна работата . Тази кола е направена с цел да се замаже положението и да и се вземат парите . Нз дали ударите са били сериозни дотолкова , че да променят геометрията или са били само козметични затова съветвам колегата да отиде да види на стенд какво е положението . А това към него като съвет е да всигне кората в багажника за да види отзад надлъжната греда как е и онези 2те греди които са част от шасито . Ако са здрави ок ама ако се изкривени не се занимавай . също виж отпред гредите как са . От 2те страни на радиатора които са . Това с гредите не е мн гаранция защото има вероятност да са ги сменили макар че като гледам как са отбили номера с боята едвали са се занимавали с по-сериозни неща . Обърни вснимание на фугите м/у отделните детайли . Аз като я гледам тази кола поне от снимките ми се вижда , че навсякъде е пипана . Виж вратите как се затварят и отварят . Обърни внимание при затворена врата и леко претворена как е фугата в горния и край . А колкото за останалите неща сиг ги знаеш . На БМВтата амортисиорите са им слабо място , виж ги как са и имай предвид , че за всеки отбелязан недостатък може да буташ от цената

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз не виждам нищо нередно нито в калника, нито някъде другаде.. Брони и обледала в цвета на купето е екстра, която се доплаща, ако не се лъжа, а не нацапване от сервиз
Отделно мойта кола има 100 пъти повече фуги, кофти боя и разминавания в детайлите без да е била блъскана. Иначе казано- въпрос на майстор и майсторлък

Отделно мойта кола има 100 пъти повече фуги, кофти боя и разминавания в детайлите без да е била блъскана. Иначе казано- въпрос на майстор и майсторлък

- metodi80
- старши ентусиаст
-
jakson написа: .... Ако обърнем внимание на предния десен калник ще забележим , че се разминава с линията на вратат и предния капак ....
Колега , моите уважения към тебе

Не казвам , че колата не е или е блъскана , това може да се каже само и единствено на живо. Иначе, косвените в случая белези ,по които съдиш за състоянието на автомобила , според мен не са обективни... Лично мен ме притесняват само декоративните лепенки , (не изразявам отншение конкретно към тях ) , а по скоро , че с тях за закрити "нередности". Това е често срещана практика , когато има нещо нередно по или под боята , да се слагат разни лепки (на живо може да се прецени дали е така...). Ако на мацката и харесва колата , когато я види , ако като я подкара се държи добре , ако мине прегледа в сервиз , значи това е нейната кола (пък било то и блъскана). Карал съм блъскани коли , които като им пуснеш волана държат правата линия дори по-добре от коли , които не са имали удар ...

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2