поредното е36 кабрио
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
поредното е36 кабрио
Здравейте!
Четох,четох теми относно тези кабриота и си изградих някаква обща представа, но все пак реших да запитам конкретно. Набелязал съм ей това - click. На външен вид - ясно, личи си, че е реновирано (ако мога така да се изразя), пипано си е. Поне на снимката и нещата под капака изглеждат ок (май? ;о). Километрите най-вероятно не са реални,ама това си е ясно. Та, към въпросите...Ако и при огледа всичко си изглежда ок, заслужава ли си колата? (първа ми е, книжката се пече в момента
) Може ли да се намери твърд покрив за този модел? Ако да, на каква цена, колко ще струва поставянето горе-долу и каква ще е цената?
Ако се сетя още нещо ще питам, но за сега май е това.
Мерси предварително
Четох,четох теми относно тези кабриота и си изградих някаква обща представа, но все пак реших да запитам конкретно. Набелязал съм ей това - click. На външен вид - ясно, личи си, че е реновирано (ако мога така да се изразя), пипано си е. Поне на снимката и нещата под капака изглеждат ок (май? ;о). Километрите най-вероятно не са реални,ама това си е ясно. Та, към въпросите...Ако и при огледа всичко си изглежда ок, заслужава ли си колата? (първа ми е, книжката се пече в момента

Ако се сетя още нещо ще питам, но за сега май е това.
Мерси предварително

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Re: поредното е36 кабрио
Километрите дори да не са реални, то поне са близки до реалните, тъй като кабриолетите винаги са със сравнително по-малък пробег.
Твърди покриви се намират от 1200+ до към 1500лв. Поставянето си го правиш с твой приятел за 2минути. Отиди и я виж на място, мек таван и механизмите му, работа на двигател и т.н.
Твърди покриви се намират от 1200+ до към 1500лв. Поставянето си го правиш с твой приятел за 2минути. Отиди и я виж на място, мек таван и механизмите му, работа на двигател и т.н.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Изглежда добре и запазено
(Изключвам глупостите където е писал този, че е с М прагове и М окачване)
Имай в предвид, че купето е по-тежко от 4 врато, купе и комби и няма да върви колкото 20-ка на купе примерно.. Но пък си е гъзариика
И още нещо - свали от цената, все пак е 94г.

Имай в предвид, че купето е по-тежко от 4 врато, купе и комби и няма да върви колкото 20-ка на купе примерно.. Но пък си е гъзариика

И още нещо - свали от цената, все пак е 94г.

vanka7a написа:....Изключвам глупостите където е писал този, че е с М прагове и М окачване.....

- vanka7a
- ентусиаст
-
Denev написа:vanka7a написа:....Изключвам глупостите където е писал този, че е с М прагове и М окачване.....
откъде разбра, че не е с М-окачване
Изглежда ми доста по- висока от едно М окачване

- vanka7a
- ентусиаст
-
JOGI написа:с М прагове е
Така ли ?

По темата: Колега, загледах ги в мобилето кабриотата и има доста голям избор и то на по-нови, за същите пари.. Огледай ги хубаво, недей да бързаш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, това не е автомобил за първа кола!
Ако питаш мен вземи си нещо за 1000лв и се научи да караш, след 2-3 години си вземи автомобил като този, тогава ще можеш да го оцениш.
И най-важното - за да усетиш автомобила така както го усещат ентусиастите, спести си пари и го купи с тях.
Ако питаш мен вземи си нещо за 1000лв и се научи да караш, след 2-3 години си вземи автомобил като този, тогава ще можеш да го оцениш.
И най-важното - за да усетиш автомобила така както го усещат ентусиастите, спести си пари и го купи с тях.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Добре си се насочил, като за първа кола, моето мнение е че за тези пари ще вземеш кабриолет след 94-та с новото табло и седалки, изглежда запазена предната броня е сменяна, окачването и праговете не са ///М-Техник.
Най добре не се хвърляй веднага, знам какво е да имаш пари и да си търсиш кола, мойта е търсих 3 месеца, ще изкочат и по-добри чакане му е майката
Моята ми беше първа кола свикнах много бързо, Е36 ми беше мечта от дете, след като гледах филма The Chase
Ако избереш БМВ няма да съжаляваш
Успех в търсенето.
Най добре не се хвърляй веднага, знам какво е да имаш пари и да си търсиш кола, мойта е търсих 3 месеца, ще изкочат и по-добри чакане му е майката

Моята ми беше първа кола свикнах много бързо, Е36 ми беше мечта от дете, след като гледах филма The Chase
Ако избереш БМВ няма да съжаляваш

Успех в търсенето.

- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
DarkPsy написа:Добре си се насочил, като за първа кола, моето мнение е че за тези пари ще вземеш кабриолет след 94-та с новото табло и седалки, изглежда запазена предната броня е сменяна, окачването и праговете не са ///М-Техник.
Най добре не се хвърляй веднага, знам какво е да имаш пари и да си търсиш кола, мойта е търсих 3 месеца, ще изкочат и по-добри чакане му е майката![]()
Ако избереш БМВ няма да съжаляваш![]()
Успех в търсенето.
Абсолютно си прав. И аз първата кола я взех много спонтанно.
Бих попитал бъдещия собственик, дали наистина иска кабрио?
Аз лично се бях засилил да си купя кабрио, но се отказах. Повозих се, покарах и нещо не се впечатлих...
Имай предвид, че ако нямаш паркинг или гараж, много ще я мислиш!
DriveCalc.com/bg
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ниска година.
ааа много пари е .
ако мислиш 'е е твоит кола -
скачаи в бимата.
ааа много пари е .
ако мислиш 'е е твоит кола -

миналата седмица имаше една варненска за 8к май беше, наистина изглеждаше запазена, само едни мигачи и трябваха, че беше с афтърмаркет някви и така, ама сега нещо не я намирам
а какво значение има първа кола, десета кола, момчето ако има пари що да не се пробва, кабриото е супер
.. и праговете са от М лукс пакета, видяхме колко ги разбирате..
най-малкото ако не виждате, че има нещо върху нормалния праг на колата (особено отсрани се вижда ясно..) то поне забележете, че е едно парче от-до, а при обикновенния калника е отделно до долу
а какво значение има първа кола, десета кола, момчето ако има пари що да не се пробва, кабриото е супер
.. и праговете са от М лукс пакета, видяхме колко ги разбирате..
най-малкото ако не виждате, че има нещо върху нормалния праг на колата (особено отсрани се вижда ясно..) то поне забележете, че е едно парче от-до, а при обикновенния калника е отделно до долу

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2