Няколко въпроса свързани с Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Няколко въпроса свързани с Е36
Здравейте.Значи искам да попитам за няколко нещица свързани с Е36.
Значи мойта Е36-ца е 92 година.Искам да попитам дали трябва да има индикатор за отворени врати, дали трябва да ми свети врътката за фаровете( в момвнта не свети), и дали когато правя теста с ключа трябва да ми светнат всички лампички на таблото.
Днес свалих врътката за фаровете , но не мога да намеря никаква лапичка.Ето и снимка.
Значи мойта Е36-ца е 92 година.Искам да попитам дали трябва да има индикатор за отворени врати, дали трябва да ми свети врътката за фаровете( в момвнта не свети), и дали когато правя теста с ключа трябва да ми светнат всички лампички на таблото.
Днес свалих врътката за фаровете , но не мога да намеря никаква лапичка.Ето и снимка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
За да може да си намериш копчето за фаровете като се стъмне. Иначе (поне при мен) като се отвори врата и светват плафоните, но това зависи от положението на копчето на плафона. Повечето от тези функции са от комфорт модула, който при теб има голям шанс да липсва, заради ранната година.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
В другата ти кола си е за нея
. В началото на темите има една с ръководството на потребителя на български - там пише за всички лампи и функции
.
ПП. Оня ден видях на новото Е90 много интересна екстра, която ме накефи - като спреш и изгасиш двигателя и дръжките от външната страна на вратите светват - имат в тях нещо подобно на силносветещи диоди и се получава много ефектно, особенно ако леко е почнало да се стъмва
.

ПП. Оня ден видях на новото Е90 много интересна екстра, която ме накефи - като спреш и изгасиш двигателя и дръжките от външната страна на вратите светват - имат в тях нещо подобно на силносветещи диоди и се получава много ефектно, особенно ако леко е почнало да се стъмва

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
melody1 написа:© написа:мисля че се натискаше и завърташ на едната страна, но не съм много сигурен
утре ще разглобя моята и ще пиша
Добре.А знаеш ли дали запалката би трябвало да свети(мястото на запалката).
Поздрави
Да около нея свети

Palyo написа:Ако не се лъжа тази лампичка свети постоянно при подаване на контакт и запален мотор,а и маи затова толкова често дават фера!При отваряне на шоферската врата не светва(поне при мен е така)!
При всичйи е така това ламбе засветява само когато се движиш сиреч когато си на контакт.Та например вкизаш в тунел и ти се налага веднада мигум да пуснеш фарове и почваш да ги търсиш. Е за това винаги трябва да свети иначе другите работи всетят когато си на габарит преценили са хората от марката са по икономията на ток за разлика от горивото.
Плафона светва когато е отворена "вратнята" а зумера се включва при забравени фарове.

Значи продават се зумерчета в магазините за полупроводници и тям подобни купувате си самоче с генераторче не и си го връзвате за плафона става оргинълдъ.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
melody1 написа:© написа:лампичката е вътре
ключа за светлините свети постоянно, индикатор за отворени врати - плафона свети когато някоя от вратите е отворена - ако това може да се приеме за индикатор тогава - да,има
Здр.Как се сваля тази лампичка.Днес опитах и неще да се измъкне(даже малко я нараних).
Поздрави.
Лампата се вади като се подхваща от днете страни с нещо остро или с някои специално клещи. И НЕ СЕ върти. Има едно чопче, което влиза в тялото на ключа. Лампата на запалката се сменя така: вадих двата отсека за вещи( часовника и другия под него, като първо махаш часовника- даваш го в ляво и след това напред. После вадиш отсека и след това долния и издърпваш плочката със запарката и копчетата за подгряване на седалките. На нея е и самата лампа. Успех

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3