Дайте съвет от къде??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Дайте съвет от къде??
Колеги дайте мнение за лепило с което да лепна корите (и тапицерията и корите) дали с едно лепило може да се свърши работа или с различни..
п.с. как ще е по добре ако имам бабуни(издутини) по кожата да ги разлепя и залепя наново или ново парче кожа да търся..?

п.с. как ще е по добре ако имам бабуни(издутини) по кожата да ги разлепя и залепя наново или ново парче кожа да търся..?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Дайте съвет от къде??
Виж из старите теми има за претапициране и лепила. Мисля, че няма да стане с лепене само. Ще си трябва претапициране, но всичко DIY, което съм виждал е кофти.. дано се справиш.
Ключа за здрава тапицерия е сенника на стъклото винаги и по възможност поне лятото колата на сянка, иначе не става.
Ключа за здрава тапицерия е сенника на стъклото винаги и по възможност поне лятото колата на сянка, иначе не става.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
ок за сега ще пробвам с обикновено лепило за тапицерий от някой магазин за килими кожи и т.н. утре ще сложа некоя снимка като претапицирам 

Пробвай с Moment издържа от -40 до +110 градуса и уж лепи доста работи
аз лично това ще използвам за претапицирането

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
Цената колега не я знам ще те излъжа, но предполагам че е някъде около 15-тина лева....има го в Практикер 

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Savy написа:Пробвай с Moment издържа от -40 до +110 градуса и уж лепи доста работиаз лично това ще използвам за претапицирането
колега а това лепило дали ще захване тавана за ламарината отзад.мислех да си лепя тавана с локтайд,тъй като се е отлепил отзад и мн трака,но се притеснявах че като го напече слънцето и може да отлепи,а с това лепило с тази температуроустойчивост би трябвало да е по добре

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
азззз написа:Savy написа:Пробвай с Moment издържа от -40 до +110 градуса и уж лепи доста работиаз лично това ще използвам за претапицирането
колега а това лепило дали ще захване тавана за ламарината отзад.мислех да си лепя тавана с локтайд,тъй като се е отлепил отзад и мн трака,но се притеснявах че като го напече слънцето и може да отлепи,а с това лепило с тази температуроустойчивост би трябвало да е по добре
Poxipol...

8 мнения
• Страница 1 от 1