Голям Проблем от една мишка и миене на двг(318ИС)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
Голям Проблем от една мишка и миене на двг(318ИС)
Значи историята е такава че една мишка ми беше влязла между първата перка и радиятора(в дефузиора) и най вероятно там е предала богу дух и 2-3 дни ми миришеше на мърша но неможех да разбера какво става защото като отворя капака и нищо.След един завой на лека пързалка така изтрещя нещо че помислих че съм спукал гума а то е било въпросния плъх,напрво като видях щях да повърна.Опанах си водоструйката и измих всичко мъжката,на другия ден колата напрао заби.Изчистих свещите че бяха във вода после смених едната че неработеше,и установих че като извадя кабелите на две от бобуните и нищо несе променя в брмченето негасни абе нищо.Купих две и пак неработи явно недостига ток до тях или нещо такова.Та въпросът ми е ако на някой се е случвало това или е компетентен по тоя въпрос, нека ми помогне че се видях в чудо 2 дена без кола точно когато най ми трябва
Двигателя ми е 318ИС
Двигателя ми е 318ИС
Последна промяна paxtara на 03 Авг 2010, 11:48, променена общо 2 пъти
BMW
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Голям Проблем от една мишка и миене на двг
Като за начало напиши с кой мотор си,после кажи дали си подсушил всички букси и клеми,погледни за всеки случай и ламбда сондата да не би да си я понамокрил,въздушният филтър сух ли е...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
мойто съветче е да оставиш колата един ден на слънце с отворен капак,да се изпари цялата влага и после да му мислиш 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
2 дена съхне,подсушил съм свещите и смених едната че неработеше,днес чакам един майстор да дойде да замерва да гледа,но докато го чакам ще извадя компа да го оставя на слънце че вчера ми каза че можело да са изгоряли някакви резистори или кондензатори незнам точно които подавали ток към бубините,защото двете от тях неряботят,като извадя буксата докато бръмчи колата и нищо несе променя а като извадя другите две колата огасва 

BMW
Re: Голям Проблем от една мишка и миене на двг(318ИС)
Другия път ще знаеш да я оставиш 2-3 дена да съхне, без да я палиш на другия ден след миенето.... 

- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
Savy написа:Другия път ще знаеш да я оставиш 2-3 дена да съхне, без да я палиш на другия ден след миенето....
и тва го има ама колата я оправихме,един кабели бяха извадени и те правили мизерии

BMW
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Savy написа:Другия път ще знаеш да я оставиш 2-3 дена да съхне, без да я палиш на другия ден след миенето....
ми аз мойта я мия с водоструята деректно и после направо тръгвам,понякога и на запален двигател я мия

- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
не е желателно да се пие щото свещите плуваха у вода а как влязла незная
BMW
kirililiev написа:Savy написа:Другия път ще знаеш да я оставиш 2-3 дена да съхне, без да я палиш на другия ден след миенето....
ми аз мойта я мия с водоструята деректно и после направо тръгвам,понякога и на запален двигател я миякато вляза в някоя локва с 80 и всичко стане вода вътре да я оставям ли 2,3 дена да съхне
ама верно ли хахах

п.с

- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Aми, като си миете двигателя след това не е лошо да се издуха със сгъстен въздух около свещите и разни там възлови места на зап. с-ма ,особенно ако са пък и скъсани маншончетат около лулите и бубините.
Иначе ако всичко е уплутнено няма проблем с миенето .

11 мнения
• Страница 1 от 1