E36 Touring
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
E36 Touring
Къде се намира микретата за задния плафон на 5-тата врата? На 100 отваряния-затваряния светва веднъж плафона. Понякога отварям - не светва, след 30 мин светнал....
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: E36 Touring
vld написа:какво означава тази дума "микретата"
ламБа, плафон, светулка и некви други аналогии е според мен

По нашия край е микрета, незнам при вас. Имам в предвид "ключето" което вкл. и изкл. плафона в багажника.
какво е "плафон"?
BaHka написа:По нашия край е микрета, незнам при вас. Имам в предвид "ключето" което вкл. и изкл. плафона в багажника.
- sebulba1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
- Мечтае да кара: МИГ–29
- Детайли за колата: И двете с чип...
Ами то "микретата" за задния плафон са едни и същи като за предния.Явно имаш проблеми с копчетата на вратите,та за това свети когато си поискат.Имах същия проблем и като смених въпросните копченца,всичко с оправи.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Не е от снопа кабели. Онзи ден извадих механизма на който седи микретата и с пробна лампа окъсих на буксата няколко пъти и плафона си светваше и изгасяше всеки път. В Авто+ ми обявиха 51 лв за целия механизъм, щото микретата върви в комплект. Взех си втора ръка механизъм ама и с него не светна... Май накрая ще си сложа едно бутонче като на алармите и ще си реша ядевете...
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
BaHka написа:Не е от снопа кабели. Онзи ден извадих механизма на който седи микретата и с пробна лампа окъсих на буксата няколко пъти и плафона си светваше и изгасяше всеки път. В Авто+ ми обявиха 51 лв за целия механизъм, щото микретата върви в комплект. Взех си втора ръка механизъм ама и с него не светна... Май накрая ще си сложа едно бутонче като на алармите и ще си реша ядевете...
колега тогава разглоби самото ключе и му почисти контактите с финна шкурка
11 мнения
• Страница 1 от 1