Парното спря да духа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Парното спря да духа
Та паля аз колата ,пускам климатика, обаче само с това желание си останах. Моторчето на парното върти, бучи, но през духалките НЕ излиза въздушна струя. Махам климатика, пускам само парното, но ситуацията е същата. Това стана изведнъж, т.е не е да се е запушил филтъра на климатика, защото предния ден духаше доволно. Другото нещо което ми направи впечатление е че на волана се усештаха леки вибраций докато работи климатика/парното. Така покарах 10км в отчаяни опити да тръгне въздуха и като спрях загасих колата и реших да пробвам само на контакт... и всичко се оправи, парното задуха, респективно и климатика. Това ме навежда на мисълта че има някакъв ел клапан някаде, който при подаване на контакт се отваря или като пуснеш парното. Очаквам вашите мнения. Колата е Е36 '92 купе с климатик.
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Re: Парното спря да духа
Провери си клапите които отварят потока на въздуха.Задължително прочети ръководствоата за употреба и ремонт на Е36 Модераторите са го дали.Ако проблема ти персистира обърни се към специалист че да не направиш бели ако не си сигурен в това което правиш-струва пари.....
3 мнения
• Страница 1 от 1