странен проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- WaCkY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120i
- Мечтае да кара: M POWER
странен проблем с климатроника
колеги от няколко дена наблюдавам че ,след като пусна климатроника решетките на въздоховодите в купето стават целите в вода
незнам това нормално ли е или нещо климатроника взима да ми сдава багажа? 

Re: странен проблем с климатроника
Колега, нали знаеш че всеки климатик като работи и започва да се изкапва.
При теб или е запушен канала, през който става това изкапване, или въздушния филтър е много мръсен и задъжа влагата.
Провери първо филтъра.
Каналчето незнам къде е точно, но е над скоростната кутия. Незнам дали може изобщо да се изчисти.
Вариян е и там където се намираш въздуха да е много влажен и това да се получава, но е малко вероятно.
При теб или е запушен канала, през който става това изкапване, или въздушния филтър е много мръсен и задъжа влагата.
Провери първо филтъра.
Каналчето незнам къде е точно, но е над скоростната кутия. Незнам дали може изобщо да се изчисти.
Вариян е и там където се намираш въздуха да е много влажен и това да се получава, но е малко вероятно.
- WaCkY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120i
- Мечтае да кара: M POWER
мерси
филтъра го смених преди 1000км,а проблем ли е ако така си карам?Каде могат да ми прочистят този канал? 

WaCkY написа:мерсифилтъра го смених преди 1000км,а проблем ли е ако така си карам?Каде могат да ми прочистят този канал?
А сега се сетих и друго: Винаги когато караш с включен климатик и трябва да спираш и да гасиш колата преценявай след колко време ще е. И когато остават 5 мин. до спирането просто изключи климатика и остави системата на външен въздух, така изчезва влагата и не се завъждат всякакви губички и други по въздуховодите, което е често срещан проблем при е36.

4 мнения
• Страница 1 от 1