Каква е тази част.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
Каква е тази част.
Какво представлява тази част посочена на снимката. Същата е свалена от панел за управление на дигитален климатроник на е36 посочен на другата снимка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Re: Каква е тази част.
кондензатор колега гледам че си разглобил управлението сега го взимаш кондензаторчето и отиваш до един магазин за електроника даваш 0.25 бг лева слагаш новият кондезатор запояваш го внимателно и вече имаш ново управление на климатроника

- mgate
- младши ентусиаст
-
- mgate
- младши ентусиаст
-
- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
Благодаря много! Супер сте!
- ArCuS
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: M5
Имам въпрос отностно въпросния кондензатор значи смених го с друг който е кафяв на цвят номер 474 но проблема си остана с изгасването на дисплея та искам да попитам да ми кажете какъв точно кондензатор трябва да купя колко волта колко микрофарада номер нещо та да знам какво да търся
моля за помощ много ме дразни този климатроник... 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Защо не четеш колега, ако бе отворил линка точно 2 поста над мнението си, щеше да си отговориш на въпроса.
only rear wheel drive
- mgate
- младши ентусиаст
-
ArCuS написа:Имам въпрос отностно въпросния кондензатор значи смених го с друг който е кафяв на цвят номер 474 но проблема си остана с изгасването на дисплея та искам да попитам да ми кажете какъв точно кондензатор трябва да купя колко волта колко микрофарада номер нещо та да знам какво да търсямоля за помощ много ме дразни този климатроник...
63v0.47mf
- ArCuS
- Потребител
-
Дам смених го точно с такъв но проблема си остана освен да ходя някаде на диагностика ли незнам да видя да не е по тоците на колата някаде
А ако си купя пък друго управление каква е гаранцията че пак няма да го прави пред дилема съм 

- mgate
- младши ентусиаст
-
значи вземи управленбието отиди в някой телевизионен сервиз и обясни му какво да се направи той да провери при демонтажа на старият кондензатор дали не си прецакал някоя пътечка от печатната платка ,а същевременно намери някой от Пловдив колега с климатроник да си свали управлението и да го пробвате на твоята кола и поясни повече какво прекъсва дали дисплея или духането на вентилатора 

- ArCuS
- Потребител
-
Значи кондензатора го смених при един мой близак който е телевизионен техник замери стария кондензатор замери и новия стария работеше но на ниска честота а новия беше доста по мощен смени го но проблема си остана.Значи както си работи по някое време дисплея избледнява и постепенно угасва като спира и всякакъв вид вентилатори след това изгасват и лампите на работния пулт
бях при един който е отремонтирал преди такива работи той ми каза че не иска да се наема с подобна работа било много трудно а също ми каза че може и от буксата да е онази синята.Взех една игра и почистих буксата и изкривих малко ламаринките с надеждата някое зъбче да не прави контакт и така да се оправи но проблема си остана.Бях взел на едно момче климатроника за 2 дни да го пробвам нямаше проблеми но аз и не карах много де но интересно че и при него не е имало проблеми с моя климатроник 

- mgate
- младши ентусиаст
-
моят проблем беше точно като твоят почна да премигва и да се изключва първият път не стана щото бях объркал стойностите на кондензатора който трябва да е 47nf 63 V 

- ArCuS
- Потребител
-
Колега сложих такъв кондензатор чак днес че бях 6 дена с 39 температура и чак сега успях но проблема не се реши даже не запали самото управление утре ще го нося при един познат да замери цялата платка да види дали наистина проблема е в кондензатора но аз се ядосвам че хвърлих оригиналния и незнам какви са му стойности.Утре ще пиша какво е станало ако не да помагате пак някак си 

13 мнения
• Страница 1 от 1