Клати се като лодка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Клати се като лодка
Здравейте колеги! Търся съвет за къде и при кого мога да отида да ми прегледат окачването, защото всеки пък като отида по сервизи и ми сменят половината автомобил...
Та значи проблемът е, че от една седмица като мина през дупка или неравност и отзад започва да се клати наляво-надясно - ужасно нестабилна е. Като тествам амортисьорите с натискане на задницата ми се струват Ок - връщат се веднага в изходна позиция. Но не искам сам да догатвам, по скоро да я прегледат професионалисти. Някой има ли идея къде мога да отида, където няма да ме минат. Става въпрос за София, няма значение в кой квартал?
Та значи проблемът е, че от една седмица като мина през дупка или неравност и отзад започва да се клати наляво-надясно - ужасно нестабилна е. Като тествам амортисьорите с натискане на задницата ми се струват Ок - връщат се веднага в изходна позиция. Но не искам сам да догатвам, по скоро да я прегледат професионалисти. Някой има ли идея къде мога да отида, където няма да ме минат. Става въпрос за София, няма значение в кой квартал?
Чък Норис не спи, той изчаква! 

- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Re: Клати се като лодка
Същия проблем го имах и аз срещу едни бързи 440лв се оправи за нови 4бр. BILLSTEIN 

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
PiMPi написа:Същия проблем го имах и аз срещу едни бързи 440лв се оправи за нови 4бр. BILLSTEIN

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да не е филтъра на климатика 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Отиди няакаде кадето прават годишни технически прегледи да ти замерат на тресачката амортисиорите няма да ти земат повече от 10-20 лв поне ще знаеш дали са заминали а не да сменяш без да знаеш
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Няма от какво друго да се "люшка" , освен от амортисьорите .... И при мен задните с натискане си се връщаха нормално , ама като залегнах под колата и единия беше омаслил , та сещай се ..... Както вече ти казаха иди на шок-тестер за амортисьори и ще се види къв е баш проблема ....
А както казва Явор , може па и от филтъра на климатика да е ....
А както казва Явор , може па и от филтъра на климатика да е ....

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
100х100 е от филтъра на климатика 

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Най вероятно са амортесьорите или пружините са умекнали и не бачкат както трябва!!!

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
В крайна сметка се оказа от тампона на задния десен носач. Нов тампон (LEMFÖRDER) и се оправи.
Между другото клатеше различно от при заминали амортесьори - при копка задницата буквално се местеше настрани.
Между другото клатеше различно от при заминали амортесьори - при копка задницата буквално се местеше настрани.
Чък Норис не спи, той изчаква! 

почти мога с 2-те си ръце да се подпиша, че не е катализатора
но си слагам главата за амортитьорите
или поне за някой тамПакс 

но си слагам главата за амортитьорите

Шефа не ти е баща, но може да ти *** мамата!!!!
Хайде още малко инфо по темата - оказа се, че проблемът не се е оправил! Все още се клати (настрани). Като сменя и амортесьорите и ще пиша. Но, според тестовете, само предните са за смяна. Възможно ли е да клати отзад при заминали предни???
sfilipov написа:Хайде още малко инфо по темата - оказа се, че проблемът не се е оправил! Все още се клати (настрани). Като сменя и амортесьорите и ще пиша. Но, според тестовете, само предните са за смяна. Възможно ли е да клати отзад при заминали предни???
Е как при заминали предни амортесьори ще се клати отзад?
Прегледай цялото окачване отзад. Всички тампони.
sfilipov написа:...Все още се клати (настрани)...
По принцип от заминали амортесьори не може да се клати наляво-надясно.
Бутни задницата на страни когато колата е спряла и някой да гледа от долу къде е луфта.

Явор написа:да не е филтъра на климатика
Е, точно зелено човече ли трябваше да напише това

13 мнения
• Страница 1 от 1