Проблем с отварянето на вратите.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- replay
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318TDS
- Мечтае да кара: BMW 330d
Проблем с отварянето на вратите.
Имам е36-ца комби задна дясна врата мога да е отворя от вътре а от вън не някой може ли да даде съвет как това може да се корегира без да е карам на майстор?????
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проблем с отварянето на вратите.
Едва ли, най-вероятно ти трябва нова брава. Обикновено се чупи една пластина в нея.
Купи си брава втора ръка,има ги в раздел продава много е36-тици на части за продан.Иначе тва си е серйна "екстра" да се трошат,аз съм сменял всички(добре че са само 2
)

При мен също го имаше този проблем, дори купих втора употреба брава, докато не пробвах следното:
Свалих самия заключващ механизъм, махнах пластмасовото модулче за централното и хубаво го измих с вряла вода, меглио и всякакви възможни препарати. После го напръсках със смазка на спрей и всичко си дойде на мястото. Оказа се, че през времето по смазката са полепнали много прашинки и боклуци, и от тях е заяждало. Бравата, която купих така ми остана и някъде събира прах в нас.
Ако го пробваш този вариант не ползвай спрей с грес или друга по-гъста съставка.
Свалих самия заключващ механизъм, махнах пластмасовото модулче за централното и хубаво го измих с вряла вода, меглио и всякакви възможни препарати. После го напръсках със смазка на спрей и всичко си дойде на мястото. Оказа се, че през времето по смазката са полепнали много прашинки и боклуци, и от тях е заяждало. Бравата, която купих така ми остана и някъде събира прах в нас.
Ако го пробваш този вариант не ползвай спрей с грес или друга по-гъста съставка.
- replay
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318TDS
- Мечтае да кара: BMW 330d
ок много мерси за савета само да спре дъжда и ще го пробвам тоя номер 

5 мнения
• Страница 1 от 1