M Compact - откраднати М елементи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
M Compact - откраднати М елементи
Здравейте Колеги,
В Младост в София, тази нощ ми откраднаха следните неща от колата:
- Халогени
- Лайсни на предна броня
- Праговете от двете страни (Виолетов металик!!: Techno-Violett-Metal)
Принципно коНтактите не са много и пазара е много малък. Всичко останало трудно може да се установи дали точно е мое, но компмакт Виолетов металик не съм виждал - от там и праговете лесно могат да бъдат идентифицирани!
Колата ми има Автокаско, но все още незнам доколко ще мога да се възползвам от него.
Ще бъда благодарен и отверен към всякаква информация или предложения.
В Младост в София, тази нощ ми откраднаха следните неща от колата:
- Халогени
- Лайсни на предна броня
- Праговете от двете страни (Виолетов металик!!: Techno-Violett-Metal)
Принципно коНтактите не са много и пазара е много малък. Всичко останало трудно може да се установи дали точно е мое, но компмакт Виолетов металик не съм виждал - от там и праговете лесно могат да бъдат идентифицирани!
Колата ми има Автокаско, но все още незнам доколко ще мога да се възползвам от него.
Ще бъда благодарен и отверен към всякаква информация или предложения.
DriveCalc.com/bg
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: M Compact - откраднати М елементи
Колега,
пробвай се при застрахователите. Според мен няма да дадат нищо с извинението, че може и сам да си ги свалил.
Иначе наистина и аз не съм виждал виолетов металик компакт. Дано успееш да си ги намериш преди да им сменят цвета на праговете.
Кажи в коя част на Младост е станало това, че доста народ изпищя в този квартал с липсващи М елементи.
пробвай се при застрахователите. Според мен няма да дадат нищо с извинението, че може и сам да си ги свалил.
Иначе наистина и аз не съм виждал виолетов металик компакт. Дано успееш да си ги намериш преди да им сменят цвета на праговете.
Кажи в коя част на Младост е станало това, че доста народ изпищя в този квартал с липсващи М елементи.
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
Младост 1 е квартала.
Може би праговете стават и за седан и от там?
П.С. Принципно съм морален човек и не бих пожелал на друг човек нещо лошо дори и да ме вбеси, но в тази ситуация мога с чиста съвест да им пожелая да им ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ НА ШИБАНИТЕ АПАШИ.
П.С. Принципно съм морален човек и не бих пожелал на друг човек нещо лошо дори и да ме вбеси, но в тази ситуация мога с чиста съвест да им пожелая да им ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ НА ШИБАНИТЕ АПАШИ.
DriveCalc.com/bg
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Колега, че няма да им исъхнат ръцете е ясно.
Яд ме е, че патрулите само се чудят къде да махат с палката-хранилка и не обикалят по кварталите.
Дано поне застрахователите ти платят нещо.
Яд ме е, че патрулите само се чудят къде да махат с палката-хранилка и не обикалят по кварталите.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Alien написа:Колега, че няма да им исъхнат ръцете е ясно.
нищо което е от м-пакета не плащат .
просто трябва да се хване крадеца .
хора дръжте си колите на паркинг.

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
fenixsz написа:Младост 1 е квартала.
Халогените - Лайсните и Праговете стават за всички Е36-ци
Седан - Купе - Комби - Компакт и Кабрио - Само лайсните стават за М-кова броня
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Извикай полиция да ти състави протокол. Така ще имаш някакъв шанс при застрахователите -иначе никакъв.
Другият вариант е от морга да си купиш максимално евтините и потрошени части/не М естествено/ и да отидеш - счупено се плаща веднага - поне в Бул Инс. Друг е въпросът дали ще минеш на плюс след това.
Другият вариант е от морга да си купиш максимално евтините и потрошени части/не М естествено/ и да отидеш - счупено се плаща веднага - поне в Бул Инс. Друг е въпросът дали ще минеш на плюс след това.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Разтърси се из форума за потрошени е36-ци и събирай чаркове за пред каското, няма какво друго да направиш - в България сме. Иначе - и да дойда в София вече знам къде да не си оставям колата, това е може би 10-тото място дето чета за такова нещо в Младост в София.
Think. Believe. Dream. Dare...
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
колеги за съжаление проблема с "пазаруването" нощно време го има не само в младост.аз съм преди младост и също страдам редовно.последно останах без бъбреци (понеже са мн скъпи и трудно се намират...). единственото решение е наистина на паркинг,но колко квартала могат да се похвалят с такива...
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
Това с паркинга е малко тъпо, поради две причини:
1. Какъв е смисъла да ходя 5-10 минути до колата и да я карам още 5-10 мин. до работа. Всеки път да се разкарвам. Евентуално има идея, ако ти е до/пред блока.
2. Цената от 80 лв./мес., за удоволствието от външния М-пакет за мен не е оправдано за кола, която струва 6 000 лв.
Най-накрая ще си сваля всички външни М-елементи и ще ги заскладя някъде и ще си взема обикновени, поне докато не се установя с гараж.
1. Какъв е смисъла да ходя 5-10 минути до колата и да я карам още 5-10 мин. до работа. Всеки път да се разкарвам. Евентуално има идея, ако ти е до/пред блока.
2. Цената от 80 лв./мес., за удоволствието от външния М-пакет за мен не е оправдано за кола, която струва 6 000 лв.
Най-накрая ще си сваля всички външни М-елементи и ще ги заскладя някъде и ще си взема обикновени, поне докато не се установя с гараж.
DriveCalc.com/bg
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
fenixsz написа:Това с паркинга е малко тъпо, поради две причини:
колега,да на мен ми пред блока паркинга но знам за кво си плащам - камери,асфалтирано,и другото охраната не са некви алкохолици както на повечето паркинги,спиш спокоино кво да ти изброявам.
всеки сам си преценява .
тази цена която си дал ти(като за пример ли незнам) са много за платен паркинг.

- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
fenixsz написа:Това с паркинга е малко тъпо, поради две причини:
1. Ако работата ти е на 5-10мин с кола - защо въобще ходиш с нея/в хубаво време/?
2. Второ в повечето квартали на София паркингът е 40-60лв.
3. Има и други плюсове, но всеки сам си решава.
ПС Няма файда да даваш 600лв на година, защото 2/3 от М пакета струва толкова - но въпросът е колко пъти ще ти го откраднат

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Бъркам ли се или праговете на компакт са доста по къси от купето и седана ?

- vanci88
- ентусиаст
-
kirilov/325i написа:Бъркам ли се или праговете на компакт са доста по къси от купето и седана ?
Еднакви са.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2