Проблем със скорости
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Проблем със скорости
Колеги преди малко се прибирах и на един светофар си викам, "я да продухам турбото малко" , газ на първа до към 3500-4000 след това нормално превключване втора и счупих нещо
лоста започна да се движи свободно навсякъде ,не може да се вклюяат предавките само 1ва 3та и пета и с много натискане задна смисал влизат си ама трябва за избутам лоста максимално напред и изобщо не се усеща че е на скорост лоста си играе свободно в маншона
Тъй като съм много зле по темата къде е проблема ако някой има сходен защото имах омазнаване отдолу и закарах колата в сервиз да проверят нивото на маслото в кутията и казаха че е нормално
скоростите не тропат не и хъркат изобщо ако успея да вкарам ама лоста се мести без усилие навсякъде .
извинявам се ако съм го обесним малко сложно ама съм ядосан още един път да го сръчкам малко повече и си показа рогата

Тъй като съм много зле по темата къде е проблема ако някой има сходен защото имах омазнаване отдолу и закарах колата в сервиз да проверят нивото на маслото в кутията и казаха че е нормално

скоростите не тропат не и хъркат изобщо ако успея да вкарам ама лоста се мести без усилие навсякъде .
извинявам се ако съм го обесним малко сложно ама съм ядосан още един път да го сръчкам малко повече и си показа рогата

6>4
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем със скорости
А като го дръпнеш на горе вади ли се лоста..или си лопче навсякъде без да излезне
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
лашка се навсякаде лоста ама не се вади и с много зор и нацелване влизат 1ва и трета ама не се застопорява изобщо дори като е на скорост играе целия
6>4
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
много благодаря, на този щифт ли се дължи проблема
мислех че не нещо по - сериозно направо си отдъхнах
а колко броя от него ще ми трябват 

6>4
Колега Щифта е един, но има и пласмасови втулки и зегерка и ... за това ти казвам да провериш целия детайл и да видиш какво е положението
Провери лостовия механизъм. Проблема трябва да е в него.
Според мен си счупил щангата номер 9 от горепосочената схема.
Пом включва 1-3-5. Тоест на опън лоста работи, но на натиск се суче на някъде и не избутва.
Според мен си счупил щангата номер 9 от горепосочената схема.
Пом включва 1-3-5. Тоест на опън лоста работи, но на натиск се суче на някъде и не избутва.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
това няма как да има възка с омасляването отдолу нали , това си е отделна лостова система иначе никога не съм имал проблеми с скоростите никога не ме е изхвърляло или хъркало 

6>4
8 мнения
• Страница 1 от 1