Наистина Пълна Промяна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Наистина Пълна Промяна...
Хората казват... "Вълка козината си мени, но нрава НЕ!", да....ама НЕ! На мойта кола не само и смених "кожата" но и "нрава"
Всичко започна преди година и половина, когато се доверих на човек да ми търси кола в Германия и той ми докара една раздрънкана ЗЕЛЕНА ЛИВАДА, почти без екстри, в доста лошо техническо състояние, макар че му бях дал пари като за перфектен идивидуал, но както и да е, поне купето се оказа доста добре, без удари и нямаше побългарявания (или поГерманявания) по колата

Първоначално се започна с предната бяла оптика, защото оранжевата в комбинацията с най-омразният от мен зелен цвят ме побъркваше..

Един ден се събудих, казах си "Стига съм косил ливадата, искам бмв цвят!" и едни "приятели" ми пуснаха офертата да я пребоядисат, разбира се от приятели човек винаги си пати, но аз продължавам да съм си наивен и да им вярвам за съжаление, уклепаха колата ужасно, любимият ми черен цвят Шварц 2 не приличаше на нищо, но нямаше връщане назад вече, поне небеше зелена...

След това дойде ред и на малко Мунинг с любимият ни М пакет, но мойта кола е алергична към стъклопласти (както и аз) така че целта беше..Оригинал, паговете бяха боядисани и готови за монтаж (добре че си взих шаблони, че иначе няма монтиране)..

Какъв Е36 ентусияст ще съм без предна М броня и маска от новият фейс, не мина много време и те бяха налични

Задната М броня също ме намери ненадейно и пасна перфектно на дупето на купейката

...както и оригинални BBS RS 768 17-ки в перфектно състояние, с тях цялата картинка почна да придобива някаква завършенност

Между временно с разкрасяването, бях подложил колата на техническа стегнация, тампони, накрайници, шарнири, общо взето всичко по окачването и силовото предаване беше сменено.
Но дупето ми не се чустваше както трябва в обикновеният салон, затова си взех доста прилично бяло кожено рекаро

До тук бях променил значително "кожата" на вълчето и макар да се представяше прилично за 20-ка, не "хапеше" достатъчно силно, ненадейно докато си купувах от Дупница крайно гърне с 2 цеви, за да не прилича добавката на задната броня като устата на дърт циганин с уредели зъби, покрай гърнето от 328-ца, си купих и двигателя (не се шегувам, точно така стана)
Оставих колата за седмица на момчетата и си я взех с новото сърце, между временно замених ББС-а с друг ББС
И ново окачване, да си го връткам нагоре надолееее

Ето и интериора с глезотийките който и добавих, подлакетниче като нов, волан и той доста запазен...

Накрая, но не на последно място, пред съборно Krasi KN ме направи много щастлив (не по този начин който си мислите
, мръсници
) като ми намери и продаде джантите който ми бяха много дълго време мечта, перфектни оригинални МоторСпорт стил 24 от М3 с различна ширина и полирани, та на събора най-накрая колата изглеждаше ето така...

Историята продължава......

Всичко започна преди година и половина, когато се доверих на човек да ми търси кола в Германия и той ми докара една раздрънкана ЗЕЛЕНА ЛИВАДА, почти без екстри, в доста лошо техническо състояние, макар че му бях дал пари като за перфектен идивидуал, но както и да е, поне купето се оказа доста добре, без удари и нямаше побългарявания (или поГерманявания) по колата

Първоначално се започна с предната бяла оптика, защото оранжевата в комбинацията с най-омразният от мен зелен цвят ме побъркваше..

Един ден се събудих, казах си "Стига съм косил ливадата, искам бмв цвят!" и едни "приятели" ми пуснаха офертата да я пребоядисат, разбира се от приятели човек винаги си пати, но аз продължавам да съм си наивен и да им вярвам за съжаление, уклепаха колата ужасно, любимият ми черен цвят Шварц 2 не приличаше на нищо, но нямаше връщане назад вече, поне небеше зелена...

След това дойде ред и на малко Мунинг с любимият ни М пакет, но мойта кола е алергична към стъклопласти (както и аз) така че целта беше..Оригинал, паговете бяха боядисани и готови за монтаж (добре че си взих шаблони, че иначе няма монтиране)..

Какъв Е36 ентусияст ще съм без предна М броня и маска от новият фейс, не мина много време и те бяха налични

Задната М броня също ме намери ненадейно и пасна перфектно на дупето на купейката

...както и оригинални BBS RS 768 17-ки в перфектно състояние, с тях цялата картинка почна да придобива някаква завършенност

Между временно с разкрасяването, бях подложил колата на техническа стегнация, тампони, накрайници, шарнири, общо взето всичко по окачването и силовото предаване беше сменено.
Но дупето ми не се чустваше както трябва в обикновеният салон, затова си взех доста прилично бяло кожено рекаро

До тук бях променил значително "кожата" на вълчето и макар да се представяше прилично за 20-ка, не "хапеше" достатъчно силно, ненадейно докато си купувах от Дупница крайно гърне с 2 цеви, за да не прилича добавката на задната броня като устата на дърт циганин с уредели зъби, покрай гърнето от 328-ца, си купих и двигателя (не се шегувам, точно така стана)

Оставих колата за седмица на момчетата и си я взех с новото сърце, между временно замених ББС-а с друг ББС

Ето и интериора с глезотийките който и добавих, подлакетниче като нов, волан и той доста запазен...

Накрая, но не на последно място, пред съборно Krasi KN ме направи много щастлив (не по този начин който си мислите

Историята продължава......

Последна промяна Mihmor на 15 Май 2010, 22:03, променена общо 1 път
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Наистина Пълна Промяна...
Поздравления,колега
Доста парички си налял ,но пък е станало повече от перфектно

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
jbankov написа:Поздравления,колега![]()
+1

Мда, бялото Рикардо вече гали задника на една Височина, а аз съм с черно полукожено такова, че да не ми се лъзга толкова много дупито, но пък нямам още снимки, така че като направя ще ги кача 

- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Уникална е станала колега ...единствените неща които аз бих сменил още са страничните оранжеви мигачи ,бих сложил тъмно хубаво фолио на стъклата ,лип спойлерче , и прагче за багажника .. тогава още повече ще заприлича на М-ка ;-) иначе и сега си е супер да си я караш с кеф

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
Благодаря за добрите думи, иначе страничните мигачи бяха бели, но ми ги откраднаха
сега ги държа такива на пук
Иначе се чудя за спойлер на багажника, но без спойлери ми се струва по-красива линията, по-изчистена 

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега колата е станала много хубава,на събора я видях и мога да кажа че на живо е още по хубава.Ако смениш и огледалата с М-кови ще е завършена,а за спойлер не е задължително да слагаш
Да ти е честита и със здраве да си я караш с новата визия

Да ти е честита и със здраве да си я караш с новата визия

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Много е красива колега - особенно със стайл 24 направо друга кола е станала
Само масло и гуми да сменяш

Само масло и гуми да сменяш

sonny написа:може ли снимка на моторния отсек и на фалцовете

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

Истирията ма моята е като твоята-ама салона ти рулира

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER