Проблем с палене на Е36 325тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- fxer
- Потребител
-
- Кара: Е36 325tds
Проблем с палене на Е36 325тдс
Добър вечер, колеги.
Имам следния проблем. Значи когато мотора е студен пали от раз. Но когато загрее мотора, примерно измина 10-15 километра...спра за малко, после пак запаля и пали доста по трудно, понякой път трябва да завъртам по два пъти...много странно...
Скоро ще ходя на диагностика, но да ви питам според вас от какво може да е да ме насочите...
Поздрави колеги
Имам следния проблем. Значи когато мотора е студен пали от раз. Но когато загрее мотора, примерно измина 10-15 километра...спра за малко, после пак запаля и пали доста по трудно, понякой път трябва да завъртам по два пъти...много странно...

Скоро ще ходя на диагностика, но да ви питам според вас от какво може да е да ме насочите...
Поздрави колеги

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с палене на Е36 325тдс
Вероятно веригата ти е вече за смяна разтегнала се е и затова топла трудно пали
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
torbalan5560 написа:Вероятно веригата ти е вече за смяна разтегнала се е и затова топла трудно пали
И аз колега съм за верига.Може да ти направят някъде в сервиз корекция на ГНП-то но това е само временен вариянт.
- fxer
- Потребител
-
- Кара: Е36 325tds
А дано не е веригата, много пари...
Дано да е някое маркуче или нещо друго...А да ви питам евентуално ако се окаже, че е веригата е за смяна, можете ли да ми препоръчате някой човек /ама който да знае какво прави, за да си нямаме прболеми и аз и той след това
/
Поздрави колеги

Дано да е някое маркуче или нещо друго...А да ви питам евентуално ако се окаже, че е веригата е за смяна, можете ли да ми препоръчате някой човек /ама който да знае какво прави, за да си нямаме прболеми и аз и той след това

Поздрави колеги

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Друга възможна причина износена хидравлична глава на помпата която е по-вероятно 
За да елиминираш едно по едно пробвай другия път като е топла колата полей обилно със студена вода ма не ледена задния край на ГНП-то там от където излизат трабите към дюзите и виж как ще запали.

За да елиминираш едно по едно пробвай другия път като е топла колата полей обилно със студена вода ма не ледена задния край на ГНП-то там от където излизат трабите към дюзите и виж как ще запали.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колега по тази тема има писано и то многоооооооооо просто потърси малко.
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
Gancho написа:torbalan5560 написа:Вероятно веригата ти е вече за смяна разтегнала се е и затова топла трудно пали
И аз колега съм за верига.Може да ти направят някъде в сервиз корекция на ГНП-то но това е само временен вариянт.
батка аз вече така карам 2 години и нямам проблеми с веригата малко дразнещо по шумен стана тдс-а ама то тва щото вече ие старичка пък и няма как да направя старата кола нова на колегата да ти дадат аванс и карай смело да нямаш грижи 30 тина лв да ти вземат най-ного

7 мнения
• Страница 1 от 1