Проблем със волана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със волана
Колеги проблема е следния,качвам се паля колата но волана остава заключен,след като го размърдам на ляво на дясно изведнъж се отключва и по време на каране като въртя волана се чува нещо чука/стърже вътре!! някакви идей какво може да е каде да отида да го оправят най-вече.много ще съм благодарен.мерси предварително. става въпрос за е36 320и 96 година
Re: Проблем със волана
Аз не ти пропоръчвам дори да караш така - разбираемо защо предполагам.
Имаше една подобна тема как се маха това устройство на волана.
Сваля се с малко бой ама проблема ти е решен като за без пари.
Имаше една подобна тема как се маха това устройство на волана.
Сваля се с малко бой ама проблема ти е решен като за без пари.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
viden_09 написа:Колеги проблема е следния,качвам се паля колата но волана остава заключен,след като го размърдам на ляво на дясно изведнъж се отключва и по време на каране като въртя волана се чува нещо чука/стърже вътре!! някакви идей какво може да е каде да отида да го оправят най-вече.много ще съм благодарен.мерси предварително. става въпрос за е36 320и 96 година
Привет,колега

Като за начало може да прочетеш правилата,след това да ползваш търсачката,която прави чудеса и за да не каже някой ,че чета конско ще ти помогна с една темичка,която намерих за по малко от минута

viewtopic.php?f=8&t=200717&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD

Благодаря за линка и се извинявам,че не потърсих първо преди да постна темата.отново мерси много
4 мнения
• Страница 1 от 1