325тд трудно палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jivko86
- Потребител
-
- Кара: 330xd
325тд трудно палене
колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите.
търсих в тирсачката но нищо не излезе.

Re: 325тд трудно палене
колега опитай с диягностика.можеби трябва да и се даде по голям аванс на плочката на попата,но така само ще гадаеме по добре направи една диягностика.успех.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
jivko86 написа:колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите.![]()
![]()
![]()
Вариянтите са няколко но най-често е че иска да се барне аванса на помпата за да пали бързо.Предполагам че го прави и студена и топла колата?Забелязал ли си като запали какъв цвят изпушва отзад?
- jivko86
- Потребител
-
мерси колеги за съветите.днес се заиграх малко и останових че имам леко сълзене на гориво от т.н. (умна дюза) мястото от което сълзи е пласмасата в която влиза кабела,поне аз това виждам може ли това да ми е проблема и какво е решението?
- jivko86
- Потребител
-
колеги умната дюза ми тече от оная пласмаса кадето влиза кабела да не би това да е проблема?
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
dinozab написа:jivko86 написа:колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите.![]()
![]()
![]()
Вариянтите са няколко но най-често е че иска да се барне аванса на помпата за да пали бързо.Предполагам че го прави и студена и топла колата?Забелязал ли си като запали какъв цвят изпушва отзад?
пък тя помпата може и да си е врътната и пак да не пали.....което води до разтегната верига ма то мн неща може да са

7 мнения
• Страница 1 от 1