325тд трудно палене

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 330xd

325тд трудно палене

Мнение от jivko86 » 09 Май 2010, 17:26

колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите. :help: :help: :help:
търсих в тирсачката но нищо не излезе.
Изображение

Аватар

Re: 325тд трудно палене

Мнение от borcho6 » 09 Май 2010, 17:52

колега опитай с диягностика.можеби трябва да и се даде по голям аванс на плочката на попата,но така само ще гадаеме по добре направи една диягностика.успех.

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 10 Май 2010, 14:48

jivko86 написа:колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите. :help: :help: :help:

Вариянтите са няколко но най-често е че иска да се барне аванса на помпата за да пали бързо.Предполагам че го прави и студена и топла колата?Забелязал ли си като запали какъв цвят изпушва отзад?

Потребител
Аватар

Мнение от jivko86 » 10 Май 2010, 21:37

мерси колеги за съветите.днес се заиграх малко и останових че имам леко сълзене на гориво от т.н. (умна дюза) мястото от което сълзи е пласмасата в която влиза кабела,поне аз това виждам може ли това да ми е проблема и какво е решението?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jivko86 » 19 Май 2010, 22:31

колеги умната дюза ми тече от оная пласмаса кадето влиза кабела да не би това да е проблема?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 19 Май 2010, 23:05

dinozab написа:
jivko86 написа:колеги проблена ми е следния така когато се опитам да паля и ми се налага да вартя поне трипъти по 5 секунди и да подавам газ прес това време и пали. проверих помпата в резервоара работи,свещи ок, претегнах всички скоби на горивото да не би да взима въздух и пак си е така вече не знам кво може да е помагаите. :help: :help: :help:

Вариянтите са няколко но най-често е че иска да се барне аванса на помпата за да пали бързо.Предполагам че го прави и студена и топла колата?Забелязал ли си като запали какъв цвят изпушва отзад?

пък тя помпата може и да си е врътната и пак да не пали.....което води до разтегната верига ма то мн неща може да са :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jivko86 » 15 Юни 2010, 19:06

проблена е решен колеги с нова дюза пали без проблем. :lol:
Изображение

Назад към E36