ATT: Engi
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
не си казал, не съм пуснал бате;)
на кратко: имах нужда от корекции цялостно по предницата и затова я пребоядисах цялата. Реално, новостите са орегиналната задна ///М броня, ///М огледала, задни стопове с бях мигач и 17ки AZEV. това, което на мен АДСКИ много ми допадна, е, че вече ВСИЧКО по колата ми е в един цвят
боядисах всички дръжки, лайсните по вратите, по бронята, акулката ДАЖЕ и черната пластмасова част от белите мигачи на калниците
за жалост нямам снимки с белия мигач ( не съм сигурен, че имам и с AZEVките, но ще потърся;)
п.с.: а ти кога ще си дойдеш да я видиш на живо?:)
на кратко: имах нужда от корекции цялостно по предницата и затова я пребоядисах цялата. Реално, новостите са орегиналната задна ///М броня, ///М огледала, задни стопове с бях мигач и 17ки AZEV. това, което на мен АДСКИ много ми допадна, е, че вече ВСИЧКО по колата ми е в един цвят

п.с.: а ти кога ще си дойдеш да я видиш на живо?:)

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Engi
-
Нощния ездач
-
агйеин
ейнджъл айс-а пак е нов и този път ме кефи доста повечко, ма нещо пак не работи като хората и скоро ще му се правят корекции
p.s.: третата снимка в галерията ми също много ми допада

ейнджъл айс-а пак е нов и този път ме кефи доста повечко, ма нещо пак не работи като хората и скоро ще му се правят корекции

p.s.: третата снимка в галерията ми също много ми допада

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Жестока е!
Ако имаш М задна броня с дифюзер, оригиналния ауспух изглежда малко къс - може да и сложиш един накрайник да стърчи съвсееем малко повече

Ако имаш М задна броня с дифюзер, оригиналния ауспух изглежда малко къс - може да и сложиш един накрайник да стърчи съвсееем малко повече

Супер е
Във връzка с теzи боядисаните пластмаси имам въпрос. Понеже си боядисах броните, сега ще боядисам и огледалата, като гледам как са станали лайсните при тебе много се zамислям дали да не я посивя и мойта цялата
Поиграх си малко с фотошоп, но май няма да стане така добре, както при купето, вие как мислите
и 

Във връzка с теzи боядисаните пластмаси имам въпрос. Понеже си боядисах броните, сега ще боядисам и огледалата, като гледам как са станали лайсните при тебе много се zамислям дали да не я посивя и мойта цялата

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз не съм фен на боядисани лайсни, но на Arctic Silver много му ходи - и на купе, и на седан. Поне аз така мисля 

Супер
Бате Енджи супер е,няма такава,направо твоита кола може да служи за образец.
,изкам да те питам на тези снимки Джантите ти не са ли AC Shnitzer?И от каде намери такива огледала??

- Engi
-
Нощния ездач
-
огледалата са ФК, в аутофешън 3003 са на доста добри пари, около 150лв. не съм сигурен колко точно. Джантите на снимката са истински Шницер, но си купих Азев-ки и скоро Шницера ще излезе на пазара ( в момента е на боя;) )

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Страхотно изглежда Engi - ПОЗДРАВЛЕНИЯ
!
Едни опушени стопове (уеко в цвета на колата
) и съвсем

Едни опушени стопове (уеко в цвета на колата

Live and let Die!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
THUNDER написа:...Едни опушени стопове (уеко в цвета на колата) и съвсем
![]()
Стига бре, луд. Какви опушваници?
Engi написа:...Реално, новостите са... задни стопове с бях мигач и...
Така е ънриъл

12 мнения
• Страница 1 от 1