Въпрос за предницата ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Въпрос за предницата ?

Мнение от vankata™ » 18 Май 2005, 10:10

Колеги, имам следния проблем:

- Когато завивам на дясно (по-пълен завой) отпред чувам чегъртане, а волана на едно място леко запецва (като някакво съпротивление)!Ходих по сервизи, и ми казаха че не е нищо по предницата, всичко си било наред, карета,носачи и др.

И аз се замислих, дали пък не е нещо от хидравликата?Дайте някакъв съвет?Някой имал ли е същия проблем?

П.С: Забравих да кажа, че тези неща (стърженето и запецването) се получават когато влизам по-остро и с по-голяма скорост в десен завой!
::: vankata™ :::

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 18 Май 2005, 11:30

лагер на главината да не е ? ако ти вие . .. левото колело товариш при десен завой. неколко човека вече са ми казвали че са ги сменяли , неприятното е че лагера е с главината и малко $$$ повече
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 18 Май 2005, 23:27

Май съм скъсал десен тампон на двигателя!Утре ще я карам в сервиз!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 20 Май 2005, 18:52

BOLLORE написа:батка, и аз имах същия симптом! оказа се тежест на джантата че опира в амортесьора ;)
ако скоро си сменял / балансирал джанти -> ходи пак ;)
ако е тежест кажи на тоя дето ти е казал че е тампон да си сложи 1 ламарина на главата ;)

Мерси за съветите колега, но се оказа че е точно тампон!Смених и двата тампона на двигателя + лагер главината и сега колата е пушка, никакъв шум не се чува!!!!

П.С: Модераторите, за мен тази тема е изчерпана, ако сметнете че е необходимо слагайте ключ!!!!

Назад към E36