странен проблем със съидинителя ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bankata318
- Потребител
-
странен проблем със съидинителя ?!
Здравеите колеги ! Имам следния проблем значи карам бмв 318 тдс мислех си 4е саединителя ми боксува ! но направих тест вклю4их 5 та дигнах до 2000 - 2500 оборота и запо4нах да пускам бавно саединителя и колата гасни ! явно не боксува но като подам ряско газ и като дигне 2500-3000 оборота и запо4ва да приплъзва ! понякога се оправя за 1 ден примерно и на другя ден пак тъка ! Ако някои е имал съсщия проблем моля да сподели 4е ми побеля главата ! благодаря предварително

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: странен проблем със съидинителя ?!
колега и аз го правих този тест дето включваш на скорост пускаш съединителя и колата гасне правих го на 2ра и 3та скорост и от раз загасваше колата пък съединителя беше гола вода
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bankata318
- Потребител
-
vld написа:И какъв съвет очакваш освен да ти кажем да го смениш ?
мисалта ми беше да не е от някоя помпа да неиска да връща защото някои път се оправя това боксуване
аз имах същия проблем скоро и си беше съединителя , в движение като я сръчках ми качваше оборотите но не овеличаваше скороста и по лека зацепваш така започна докато един ден бях на боксир сменя преди да си видял сметката на маховика както стана при мен. комплекта не е скъп на LuK ти е 206лв на закс 390лв комплекта като ползваш и отстъпка си решаваш проблем.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bankata318 написа:vld написа:И какъв съвет очакваш освен да ти кажем да го смениш ?
мисалта ми беше да не е от някоя помпа да неиска да връща защото някои път се оправя това боксуване
Колега ако ти протече някоя помпа, няма да имаш изобщо съединител

По принцип като загрее сеъдинителя започва да боксува, със сигурност не е помпа както казва колегата.
- bankata318
- Потребител
-
колеги преди малко пробвах колата оправи се ! но и друкпат ми го е правила този номер да се оправя и после пак ! ако е саединителя няма ли да боксува постоянно ? данеби да е някои марку4 да не иска да връща ?
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
bankata318 написа:колеги преди малко пробвах колата оправи се ! но и друкпат ми го е правила този номер да се оправя и после пак ! ако е саединителя няма ли да боксува постоянно ? данеби да е някои марку4 да не иска да връща ?
Прочети горния пост на колегата отново и ще схванеш.... когато съединителя "загрее" има по-голяма вероятност да при буксува ... след като "изстине" си зацепва нормално.... това означава, че скоро ще започне да буксува постоянно. Въпрос на време, сменяй го още при първите признаци за да нямаш повече ядове

Аз мисля че няма кво да се коментира сменяш съединителя и решаваш проблема. Скоро и от място няма да можеш да тръгнеш.
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Колега виж за теч от някъде на нафта, която евентуално мокри феродото, то става мазно и започва да пребуксува. Имам Нисан Терано и ми се случи следното - протече ми нафта от дюзата на 4-ти цилиндър. Съединителя започна да пребуксува в градана на 3-та, извън града 3,4 и 5-та скорост. Не го прави постоянно, а от време на време. Провери и този вариант, защото и аз бях тръгнал към магазина за съединител 

В неговия случай най правилно е да не се връща без съединител от магазина
Няма как от дюзата да подлее та да отиде до съединителя и плюс това ако има теч на нафта ще мирише от всякъде освен ако не е със запушен нос.

- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
godziliaz написа:В неговия случай най правилно е да не се връща без съединител от магазинаНяма как от дюзата да подлее та да отиде до съединителя и плюс това ако има теч на нафта ще мирише от всякъде освен ако не е със запушен нос.

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- bankata318
- Потребител
-
колеги наиситна имам те4 на нафта днес проверих но немога да остановя от куде то4но
целите ми кори от доло са в нафта ! но дали е от това наистина
може ли да достигне нафтата до феродото на саидинителя ?

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2