колеги помагайте с чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
колеги помагайте с чистачките
Поздрави на всички. Днеска понеже съм бастун влизам в колата и я паля , и без да искам бутнах лоста за чистачките и те се опитаха да тръгнат ама имаше около 1 метър сняг на предното стъкло и не им се отвори парашута както и моя
, исчистих снега и пак се опитах , но уви не искат , прегледах бушоните с номера 36 и 44 обаче са здрави и сега ме навежда мислълта че релето е приключило, ама предполагам че би трябвало да изгури бушона преди релето , и сегада питам освен релето има ли нещо друго което може да се е прецакало, колата е е36 компакт , и да питам на компакта релето пак ли е под жабката или некаде другаде.
Благодаря предварително за отговорите

PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
- power4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528
- Мечтае да кара: 540
- Детайли за колата: черна перла,чип,генерация ремус,лети джанти 18''с перспектива за 19''
- TyK-TaM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 328
- Мечтае да кара: BMW e63 M6 cabrio
Re: колеги помагайте с чистачките
mursi написа:Поздрави на всички. Днеска понеже съм бастун влизам в колата и я паля , и без да искам бутнах лоста за чистачките и те се опитаха да тръгнат ама имаше около 1 метър сняг на предното стъкло и не им се отвори парашута както и моя, исчистих снега и пак се опитах , но уви не искат , прегледах бушоните с номера 36 и 44 обаче са здрави и сега ме навежда мислълта че релето е приключило, ама предполагам че би трябвало да изгури бушона преди релето , и сегада питам освен релето има ли нещо друго което може да се е прецакало, колата е е36 компакт , и да питам на компакта релето пак ли е под жабката или некаде другаде.
да релего за чистачките и на компакта е в жабока черн и син цвят е
- samokoveca
- кандидат ентусиаст
-
ако си усетил някаква странна миризма на изгоряло значи миторчето е заминало ако не е релето
не миришеше на нищо ама не трябва ли бушоните да заминат първи
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колега що не пробваш да махнеш клемата на акумулатора за малко и да видиш дали не става,щото и при мен се случи същото както при тебе,обаче се оправи от самосебе си 

darko1 написа:Колега що не пробваш да махнеш клемата на акумулатора за малко и да видиш дали не става,щото и при мен се случи същото както при тебе,обаче се оправи от самосебе си
и при мен така се самооправи

- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Виж пак предпазителите да не те е подвел някой а да е изгорял, ако не релето.
- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
mursi написа:Поздрави на всички. Днеска понеже съм бастун влизам в колата и я паля , и без да искам бутнах лоста за чистачките и те се опитаха да тръгнат ама имаше около 1 метър сняг на предното стъкло и не им се отвори парашута както и моя, исчистих снега и пак се опитах , но уви не искат , прегледах бушоните с номера 36 и 44 обаче са здрави и сега ме навежда мислълта че релето е приключило, ама предполагам че би трябвало да изгури бушона преди релето , и сегада питам освен релето има ли нещо друго което може да се е прецакало, колата е е36 компакт , и да питам на компакта релето пак ли е под жабката или некаде другаде.
колега възможно е и зъбците да са се изтрили там дето се лови рамото на чистачката за купето
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
ясно значи почваме, от махане на клемите ако не се оправи-смяна на реле и ако тогава не се оправи моторче, благодаря ви за отговорите
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
сами се оправиха 

PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
12 мнения
• Страница 1 от 1