Подглавници на задната седалка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
Подглавници на задната седалка
Колеги искам да сложа подглавници на задната седалка ,но нямам дупки в облегалката.Трябва ли друга облегалка с дупки или мога да направя на моята?
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Подглавници на задната седалка
купе/седан/комби/компакт?
купе-седан подглавниците са в кората зад облегалката, просто трябва да и пробиеш дупчици
компакта, мисля, че бяха в облегалката...
за комби не знам
купе-седан подглавниците са в кората зад облегалката, просто трябва да и пробиеш дупчици

компакта, мисля, че бяха в облегалката...
за комби не знам
- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
Някой може ли да даде снимка на подглавниците, които са в кората? Че искам и аз да си сложа та да видя как са направени! Мерси
- kudo
- младши ентусиаст
-
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Въпрос към знаещите - След като съм си взел кора с дупки и подглавници за купе, друго трябва ли ми. Всмисъл има ли къде да си влезнат подглавниците под кората по дефаулт 

- kudo
- младши ентусиаст
-
Дупките по кората имат ли накакви фтулки ,като на предните да регулират височината или са си просто дупки?deemov написа:Въпрос към знаещите - След като съм си взел кора с дупки и подглавници за купе, друго трябва ли ми. Всмисъл има ли къде да си влезнат подглавниците под кората по дефаулт
- deemov
- младши ентусиаст
-
kudo написа:Дупките по кората имат ли накакви фтулки ,като на предните да регулират височината или са си просто дупки?deemov написа:Въпрос към знаещите - След като съм си взел кора с дупки и подглавници за купе, друго трябва ли ми. Всмисъл има ли къде да си влезнат подглавниците под кората по дефаулт
Имат си пласмасовите джаджи, ама само на тях ли се държат

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не са само дупките в кората - под кората има метални отвори с втулки или нещо подобно и там се контрират(закрепват) рамената с едни скобички
! Това е за купе.
Имаше една тема с схема в нея - потърсете я
Едит: все още не съм я открил, но намерих друга полезна - viewtopic.php?f=8&t=121408&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8&start=15! За колегата който пита, как да си сложи - виж мнението на кик_777 на втора страница
.
Едит2: ето ви и темата с схемата - viewtopic.php?f=8&t=107516&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Всичко има в тоя форум - ползвайте търсачката

Имаше една тема с схема в нея - потърсете я

Едит: все още не съм я открил, но намерих друга полезна - viewtopic.php?f=8&t=121408&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8&start=15! За колегата който пита, как да си сложи - виж мнението на кик_777 на втора страница

Едит2: ето ви и темата с схемата - viewtopic.php?f=8&t=107516&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Всичко има в тоя форум - ползвайте търсачката

колегата е прав, ИМА ДУПКИ В МАТАЛНАТА ЧАСТ ДЕТО Е ПОД КОРАТА, аз правих тази процедура миналото лято снимки намам но е много лесно никой да не дава гра6ни пари за нова кора или не6то подобно просто надникнете през багажника и 6те видите две по две дуп4иците дето са за влизането на металните части на подглавниците, те си ли4ат понеже имат са симетри4ни и имат усиление около тях, бе познават се...след това с много тънко шило или игла пробийте в средата от задната страна /през багажника/ малка дуп4ица за да ви служи като ориентир и с винтоверт с подходя6то всредло разпробийте кората и готово ..отворите се прикриват с пласмаските които се слагат под подглавниците ,,,, всредлото да е един мм по малко от дупките 4е да не отворите накой вулкан и после да се 4удите как да го маскирате ....
интервенцията е много безобидна и лесна ,,,,САМО ЗА СЕДАН 4е друг модел не сам правил////
надявам се 4е сам бил полезен
интервенцията е много безобидна и лесна ,,,,САМО ЗА СЕДАН 4е друг модел не сам правил////

- deemov
- младши ентусиаст
-
На мене всичко ми се изясни вече, благодаря за полезното инфо колеги
А между другото някой ако може да каже парт номера на тея фиби, че аз неможах да ги намеря 

- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
- deemov
- младши ентусиаст
-
kyna написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=52_0532&hg=52&fg=30
позиция 2

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
325 tds написа:колегата е прав, ИМА ДУПКИ В МАТАЛНАТА ЧАСТ ДЕТО Е ПОД КОРАТА, аз правих тази процедура миналото лято снимки намам но е много лесно никой да не дава гра6ни пари за нова кора или не6то подобно просто надникнете през багажника и 6те видите две по две дуп4иците дето са за влизането на металните части на подглавниците, те си ли4ат понеже имат са симетри4ни и имат усиление около тях, бе познават се...след това с много тънко шило или игла пробийте в средата от задната страна /през багажника/ малка дуп4ица за да ви служи като ориентир и с винтоверт с подходя6то всредло разпробийте кората и готово ..отворите се прикриват с пласмаските които се слагат под подглавниците ,,,, всредлото да е един мм по малко от дупките 4е да не отворите накой вулкан и после да се 4удите как да го маскирате ....

Това е по-доброто решение, че свалиш ли веднъж корите става една...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2