гаден проблем с 325i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
гаден проблем с 325i
значи всичко започна с това че колата не я бях карал около месец поради липса на зимни гуми
и тука преди 2 дни започнах да я припалвам докато тази вечер не ми се наложи да изляза с нея и така започнаха проблемите първо като вкарам първа и тръгна полекичка към 2 хиляди оборота започва едно гадно прекъсване сякаш бензин не и стига или нещо тоците и се губят след това като я спра на място с включени фарове оборотите започват да играят 500,1000,500,1000 и така се повтаря докато не
изключа фаровете и тогава оборотите се нормализират и след като ги включа цялото това играене на оборотите започва
отново и това не е краят след като я изгася и сляза мирише не неизгорял бензин ако може да ме насочите и да ме посъветвате нещо защото ще трябва да се ходи на доктор май май

Благодаря ви предварително

Благодаря ви предварително
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: гаден проблем с 325i
случаино да имаш газова уредба ?
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Аз ти препоръчвам да си заредиш акумолатора,и ако след това имаш същите ядове на доктор.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
192hp ще трябва да съм луд да сложа газово за акомулатора като карам дълго време динамото не трябва ли да го зареди
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- vladi16v
- Потребител
-
- Кара: 318is M42 95y
Провери стъпковото моторче,колега,при вкл на фаровете оборотите трябва да се променят и веднага стъпковото да ги нормализира,ако то не е наред се получава този проблем с играенето на обороти и прекъсването.
Откачена работа
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Моята не е 25тица, но по повод проблема който описваш с миризмата на неизгорял бензин и това все едно не ти стига гориво, по мои наблюдения се дължи на стари свещи. На мен ми се наложи да не си карам колата напоследък и точно това се получи, само че аз знам че са ми стари свещите, също така и като е по-студено времето ми прекъсва няколко секунди след като я запаля ( студено студено, имам в предвид - 5, -10 градуса). Също обърни внимание дали като я изфорсираш до 2500 оборота, като отнемеш газта се получават неестествени вибрации от мотора, това също клони към кофти свещи. 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
колегата е прав провери си свещите щом мирише на суров бензин значи някой цилиндър не работи като хората , другия вариант някой температурен датчик е дал фира и компа да не дозира правилно горивната смес и да дави некой цилиндър , като загреее колата има ли го пак то зи проблем, и третия вариант е пробит конектор от там също може да мени оборотите но това ще го разбереш като свалиш свещите обикновенно като са стари и почват да се ронят и да хвърля искрата около свеща
успех

PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
да де ама нали ви казвам като вкарам първа и към 1800 2000 оборота ми прекъсва едно такова сякаш ги бърка цилиндрите на всяка предавка го прави но в момента в който почне да го прави като подам газ и спира

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Няма кво да се гадае,утре на диагностика и ще си покаже от какво е.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Vai-Holding написа:да де ама нали ви казвам като вкарам първа и към 1800 2000 оборота ми прекъсва едно такова сякаш ги бърка цилиндрите на всяка предавка го прави но в момента в който почне да го прави като подам газ и спира![]()
![]()
![]()
това горе, описано така, при мен излезе ламбда сонда

свещи и позапушени дюзи е според,мен,сипи една хубава добавка и виц свещи,лули и евентуално бубините дали не искрят, към корпуса.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Vai-Holding написа:да де ама нали ви казвам като вкарам първа и към 1800 2000 оборота ми прекъсва едно такова сякаш ги бърка цилиндрите на всяка предавка го прави но в момента в който почне да го прави като подам газ и спира![]()
![]()
![]()
Същото де, точно за това говоря и аз

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
закарай я на диагностика нищо чудно ламбдата да е тръгнала да си ходи.след като мирише и на неизгорял бензин от аспуха тва си е богата смес според мен ...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
виж Сони кво те е посъветвал> сипи хубав(нов) бензин и една добавка плюс бих добавил, провери и горивния филтър или направо го смени, ако е на над 15к км
14 мнения
• Страница 1 от 1