Проблем с чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Проблем с чистачките
Колеги,та проблема ми е следния,като си пусна чистачките на първата бавна степен,остава на импулс предната степен с импулса си работи най бързата степен и тя си работи,само бавната я няма остава си на импулс. Търсих с тъсачката но нищо не намерих ако някой има идея от каде е проблема ще съм много благодарен.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Проблем с чистачките
Това да не го тестваш на място - когато си на място, т.е. не в движение, и 1-та степен си е на импулс
. Вече ако и в движение ти го прави тоя номер не знам...ще чакаш някой по компетентен от мен да се разпише
.

Колега, споко и при мен е така 1ва степен е на импулс, средната работи само когато съм в движение(а на място е като 1ва) а 3тата най- бързата си работи без това значение

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колата когато намали скоростта под 5км/ч минава на импулс.Така че споко считаи го за екстра.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
pistata9889 написа:Колата когато намали скоростта под 5км/ч минава на импулс.Така че споко считаи го за екстра.
+1

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
Да това ми е ясно, но и когато се движа не се оправя пак си остава така на импулс и сега си имам две степени на ипулс и една бърза 

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
cool_ice написа:Колеги на никой ли нему се е случвало такова нещо

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
На диагностика няма да излезе.Пробвайте да смените релетата за чистачките/ ако нямате модул за чистачки/ - едното е под мокета под почиващия крак,другото е под волана над ръчката за отваряне на предния капак.

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
Бялата кутия, със синята букса - това е модулът за чистачките.
Кутията с единична жълта букса - EWS, имобилайзер.
Кутията с трите букси - ZKE-то, демек управлението на всичко шукаритетно по купето - стъкла, светлинки, заключване
А това, че и в движение няма бавната степен - може да значи, че до модула за чистачките просто не достига информация за скоростта...
Кутията с трите букси - ZKE-то, демек управлението на всичко шукаритетно по купето - стъкла, светлинки, заключване

А това, че и в движение няма бавната степен - може да значи, че до модула за чистачките просто не достига информация за скоростта...
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
при мен го имаше същия проблем ,когато купих колата , дразнеше ме но все нямах време да погледна от какво е докато един ден просто забелязах че се е оправило от самосебе си и имам бавна степен , до сега да чукна на дърво не е имало проблем , явно си е някакав дефект това на е36 

6>4
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
Ами има ли вариянт да го пробвам да ли си работи да съм сигурен,ако е от него ще си купя нов модул а ако не е да търся другаде проблема
cool_ice написа:Ами има ли вариянт да го пробвам да ли си работи да съм сигурен,ако е от него ще си купя нов модул а ако не е да търся другаде проблема
Не залагам на повреда в модула, но най-сигурния начин е да помолиш колега около теб да ти услужи с работещ модул за проверка, това е най-лесно.
Пробвай преди това да откачиш и закачиш буксата му няколко пъти, може да има окислен контакт в нея

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
jdl написа:Бялата кутия, със синята букса - това е модулът за чистачките.
на бялата кутия трябва да пише ЕВС, не на черничката
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2