пак проблем :( НЯМА инерция !! Пусна ли гаста колата спира
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- anton868
- Потребител
-
- Кара: E36 М42
- Мечтае да кара: М5, Х5
- Детайли за колата: 318 is M42
пак проблем :( НЯМА инерция !! Пусна ли гаста колата спира
Здравейте, имам следниа проблем : от няколко дена като си карам колата забелязвам че пусна ли гаста колата направо спира
много ще съм благодарен ако някой ми помогне да разбера от какво така се получава

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: пак проблем :( НЯМА инерция !! Пусна ли гаста колата спира
anton868 написа:Здравейте, имам следниа проблем : от няколко дена като си карам колата забелязвам че пусна ли гаста колата направо спирамного ще съм благодарен ако някой ми помогне да разбера от какво така се получава
Както си караш , спри и пипни предните дискове , ако са загрели , значи накладките ги блокират .... демек спирачния апарат е блокирал и трябва да се отвори и да се раздвижи буталото .... Друга възможна причина е ръчната та ти задържа , нея можеш да я провериш като вдигнеш колата на крик (ако нямаш шпер) и врътнеш задните гуми ....
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Колега, като изключиш от скорост какво се случва? Щото може и да е повишена компресия ако го прави само на скорост (зависи и на коя предавка).
Иначе трябва да е някое от другите неща, които колегата изброи по-горе.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- anton868
- Потребител
-
- Кара: E36 М42
- Мечтае да кара: М5, Х5
- Детайли за колата: 318 is M42
колегата дето каза да провера спирачките се оказа прав Благорая !!!! : след работа като тръгнаь към нас след 3-4 км спрях и кво да видя преден десен диск беше почти червен (ужас) добре че имаше сервиз на близо та го оправиха 

4 мнения
• Страница 1 от 1