Боя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Боя
Hi all.Искам да попитам от къде мога да разбера номера на цвета на боята на колицата ми
.Търсих го на капака на багажника,на капачката на резервоара по вратите но не мога да го намеря
.Някой може ли да ми даде сайт с видовете(номерата им) бои за Е36.Поздрави.

Kris написа:има и друг вариант ако никъде не го намериш.
отиваш на сливница м/у раковска и мария луиза при гърците и ти казват точно за боята там съм ходил за боя ( с колата обаче) и ми забъркаха боя 1:1
Аз боята няма да я взимам от БГ.Затова ми трябва номера на оригиналната боя за да може да ми я изпратят.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Табелката трябва да стои на бомбето на предния амортисьор (този от към шофьора). На нея пише както цвета, така и номера на боята.
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Аз ходих в магазина за автобои RM BASF на "Св. Наум". Там извадиха една яка карнетка с цветове и намериха точния цвят по метода на сравнението. Проблема беше, че не ми забъркаха същия след това
и вратите ми бяха станали, все едно са от друго BMW 

kazakoff написа:Аз ходих в магазина за автобои RM BASF на "Св. Наум". Там извадиха една яка карнетка с цветове и намериха точния цвят по метода на сравнението. Проблема беше, че не ми забъркаха същия след товаи вратите ми бяха станали, все едно са от друго BMW
Гадна работа.Защо не отиде да им я изтряскаш по тиквите.Аз моята цялата ще я боядисвам.

Чували ли сте за марка бои-МАКСМАРИЕР.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2