проблем с чистачките на е 36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с чистачките на е 36 купе
момчета някой имали си на идеа на кво се дължи следното: - чистачките ми стойат на 90градуса в смисъл когато са в покой стоят вертикално а не хоризонтално !!!! ако някой има идеа на кво може да се дължи ще съм много благодарен ако сподели с мен
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: проблем с чистачките на е 36 купе
Ако проблема си е дошъл така като си взел колата, най-вероятно не са зацепени долу на моторчето правилно (разглобяваш чистачките и кората под стъклото, и разхлабваш оста на моторчето наместваш ги правилно и стягаш),
ако проблема ти се е появил в последствие докато си ги ползвал и преди това са си били ок, нямам идея.

ако проблема ти се е появил в последствие докато си ги ползвал и преди това са си били ок, нямам идея.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
И при мен се появи този проблем сега след големите студове - чистачките си спират на 90 градуса по средата на стъклото, а като ги пусна си ходят до долу и въобще целият им ход си е нормален, просто спират малко след горната си точка, а не долу
.
Преди го нямаше това нещо, както казах, появи се след минусовите дни - да не е някое реле и нещо подобно
?

Преди го нямаше това нещо, както казах, появи се след минусовите дни - да не е някое реле и нещо подобно

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тия чистачки голяма енигма бе
- някой поне с плах опит за предположение
?!

5 мнения
• Страница 1 от 1