питане за 18'OZ +снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
питане за 18'OZ +снимки
здравейте колеги искам да изкажете мнение относно джанти ОZ здравина качество,предлагат ми бартер за моите 18" М3 реплики +200лева за 18" ОZ оригинални,дайте съвет да ги разменям ли, моите също много си ме кефят но са реплика.ОZ-та в момента са на е46 седят много яко надявам се че и на е36 ще стоят!!!ето снимки
ето ги и моитеВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна jiksyn на 06 Фев 2010, 1:42, променена общо 1 път
Re: питене за 18'OZ +снимки
На мен лично доста ми допадат OZ-ките,ако си се нарадвал на М-ските ти си човека 

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Пфффффф, уникално ще стане 

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
Оз-тките с в пъти по красиви от твоите,сменяй без да се замисляш.Аз съм с Оз оригинални и се кривят по-лесно от примерно старите ми бирени капачки.Ама те и сегашните не са ти оригинални,така че..
- sevar
- Потребител
-
- Кара: Е36 318IS
много са доволни, ако продаваш тия твойте на ЛС 

ЩЕ ПРИПАДАТЕ С АВТОВОЗИ ...хаХх
- jiksyn
- Потребител
-
утре сигорно ще ги бартеросам,но дори и да не стане неги продавам.Притеснявам се само за ЕТ-то мисля че беше ет35 и да не ми опират в веждите,мисля че на е46-цата калниците са по-издути(може и да греша)sevar написа:много са доволни, ако продаваш тия твойте на ЛС

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- jiksyn
- Потребител
-
vld написа:Страшна мекица е това, ще станеш абонат на гумаджийниците

- jiksyn
- Потребител
-
vld написа:Страшна мекица е това, ще станеш абонат на гумаджийниците
колега дай повече инфо за OZ-canova тази горе на снимката,имал ли си такива та казваш че са мекици.Днес щях да ги взимам но коментара ти ме разубеди.Сподели малко повече!!!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
jiksyn написа:vld написа:Страшна мекица е това, ще станеш абонат на гумаджийниците
колега дай повече инфо за OZ-canova тази горе на снимката,имал ли си такива та казваш че са мекици.Днес щях да ги взимам но коментара ти ме разубеди.Сподели малко повече!!!
Точно такива не съм имал, няма и да имам щото не ми харесват

Но съм имал няколко ралични модела и то с доста по плътни спици и резултата е плачевен.
Едните ги купих от едно момче което се кълнеше че са пефектни, като отидох да им слагам гуми ги изправяха 2 часа и четирите, както и да е сложиха ми гуми колкото да им се накефя щото нямах търпение да ги сложа на колата.
След две седмици отивам да монтирам нови гуми на същите джанти и познай 4те пак за изправяне

Правил съм ги при познат в голям сервиз, който си рабира от работата и ми показа и първия път и втория какво е дережето на джантите....
Имал съм и друг случай но там не е толкова фатално, докарах една кола от германия с ОЗ, покарах я има няма и месец с тях след влизането и в БГ и почна да тресе

И двата случая колите са карани само от мен и не е имало каквито и да било сблъсъци с бордюри и по големи дупки, просто нормално каране в софия.
Може и къръщина да е било, но е факт.
С джанти правени в германия никога не съм имал подобни приключения.

- jiksyn
- Потребител
-
vld написа:jiksyn написа:vld написа:Страшна мекица е това, ще станеш абонат на гумаджийниците
Точно такива не съм имал, няма и да имам щото не ми харесват![]()
Но съм имал няколко ралични модела и то с доста по плътни спици и резултата е плачевен.
Едните ги купих от едно момче което се кълнеше че са пефектни, като отидох да им слагам гуми ги изправяха 2 часа и четирите, както и да е сложиха ми гуми колкото да им се накефя щото нямах търпение да ги сложа на колата.
След две седмици отивам да монтирам нови гуми на същите джанти и познай 4те пак за изправяне![]()
Правил съм ги при познат в голям сервиз, който си рабира от работата и ми показа и първия път и втория какво е дережето на джантите....
Имал съм и друг случай но там не е толкова фатално, докарах една кола от германия с ОЗ, покарах я има няма и месец с тях след влизането и в БГ и почна да тресе, викам ясно и направо ги продадох, от тогава тази марка несъществува за мен
![]()
И двата случая колите са карани само от мен и не е имало каквито и да било сблъсъци с бордюри и по големи дупки, просто нормално каране в софия.
Може и къръщина да е било, но е факт.
С джанти правени в германия никога не съм имал подобни приключения.

Re: питане за 18'OZ +снимки
Съгласен съм с колегата!
Както пвечето италиански джанти и тези са мекици.
Ако си доволен от сегашните ти ( нищо че са реплика) не ги заменяй за тези!
Ако сменяш джантата взимай ОРИГИНАЛНИ BMW. В пъти по здрави са от реплики, O.Z. и т.н.
Мое мнение и съвет от мен.
Успех колега
П.С. Със сегашните ти има супер вид

Както пвечето италиански джанти и тези са мекици.
Ако си доволен от сегашните ти ( нищо че са реплика) не ги заменяй за тези!
Ако сменяш джантата взимай ОРИГИНАЛНИ BMW. В пъти по здрави са от реплики, O.Z. и т.н.
Мое мнение и съвет от мен.
Успех колега

П.С. Със сегашните ти има супер вид

13 мнения
• Страница 1 от 1