Вибрации във волана при 3000 оборота.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Вибрации във волана при 3000 оборота.
Проблема е следният ... на 3та и на 4та като я настъпя и около 3000 оборота се усеща вибрация само и единствено във волана. Оборотите се качват нормално. На място,на 1ва и на 2ра проблем няма. Ако ускоря до 3500оборота на 3та и върна до 3000 няма пролем. При спускане по наклон също няма пролем.
Кората под двигателя е сложена малко калпаво и може би е от нея - опира някъде като ускорява колата.
Преди да се появи проблема закачих на един легнал полицай.
Тия дни ще я карам на канал при познат да я огледам хубаво, но бих приел и идей от вас.
Аз освен за кората се съмнявам и за рейка,съединител,генерация..
Благодаря предварително за мненията.
Кората под двигателя е сложена малко калпаво и може би е от нея - опира някъде като ускорява колата.
Преди да се появи проблема закачих на един легнал полицай.
Тия дни ще я карам на канал при познат да я огледам хубаво, но бих приел и идей от вас.
Аз освен за кората се съмнявам и за рейка,съединител,генерация..
Благодаря предварително за мненията.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Re: Вибрации във волана при 3000 оборота.
на 3 и 4 го прави ами значи само при определени километри го прави може някоя гума да е пък и външно шарнирче да ти е отишло 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
drift_streets написа:на 3 и 4 го прави ами значи само при определени километри го прави може някоя гума да е пък и външно шарнирче да ти е отишло
Да странното идва от това,че го прави при 80-90км в час и то само при ускорение. Ако съм на пета с 80 проблем няма. Усещането е все едно караш по груб асфалт.
- motg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 '97
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
как ви се отговаря напрвао не знам, при наличието на толкова теми
the project is ready....

- vanci88
- ентусиаст
-
Dido_stz написа:как ви се отговаря напрвао не знам, при наличието на толкова теми
теми бол, но всички са при определена скорост... при мен при първоначално ускорение при определени обороти!
Ако проблема е гуми или части по окачването или джанти ще е добре. Но ако е нещо по двигателя или съединителя ще излезе по-солено.
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Ами то като е определени обороти,не е ли същото,като при определена скорост.......
Мен ми го правеше на 3500 оборота да кажем,оказа се външен шарнир ,при като по часовник почваше точно на 160км/ч,незнам точно колко обороти са това,но всеки път като ги пипах и почваха вибрацийте,провери в завой,ако с леко чукване на спирачката се оправя,значи е шарнирче
Според мен неможе да е от кората,и генерацията,за рейката трябва да провериш.Късмет

Според мен неможе да е от кората,и генерацията,за рейката трябва да провериш.Късмет
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- vanci88
- ентусиаст
-
В завой не го прави!
Другата събота и неделя ще я закарам на канал,ако всичко е наред по окачване, баланс на гуми и ако няма ефект ще пиша отново.
Другата събота и неделя ще я закарам на канал,ако всичко е наред по окачване, баланс на гуми и ако няма ефект ще пиша отново.
8 мнения
• Страница 1 от 1