Търси се тема за бубините на клапани на парно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Търси се тема за бубините на клапани на парно

Мнение от metodi80 » 22 Яну 2010, 22:10

Искам предварително да се извиня за това , че пускам тема с такъв характер , но ако модераторите решат , нека я изтрият ....
Проблема е че търся една определена тема , но след много "лутане" из търсачката , така и не намерих въпросната тема ... Става въпрос за тема в която един колега беше описал колко броя навивки и с какъв проводник да се пренавият бубините на електромагнитните клапани на парното (тогава уж я запазих във "favorites" ,защото беше ценна информация , но нещо ми липсва ....) Работата е там , че не помня нито самата тема как точно беше озаглавена , нито колегата -автор с какъв "ник" беше ... Пробвах всичко което се сетих да задам в търсачката , но така и не излиза тази тема , която ми трябва ..... Надявам се автора на съответната тема да види и да ми пише ... или пък ако някой друг колега се сеща за какво става въпрос , ще съм благодарен !

младши ентусиаст
Аватар

Re: Търси се тема за бубините на клапани на парно

Мнение от dangerous » 23 Яну 2010, 1:26

мисля че,затова става въпрос колега :yes:
viewtopic.php?f=8&t=161809&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8
п.с. аз написах "намотки" :mhihi:
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!

-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 23 Яну 2010, 12:36

Мето, четеш ми мислите :bowdown:
И аз от 3 дена търся ли търся точно тази тема :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 23 Яну 2010, 13:03

dangerous написа:мисля че,затова става въпрос колега :yes:
viewtopic.php?f=8&t=161809&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8
п.с. аз написах "намотки" :mhihi:

Много благодаря , колега...! :yes:

Мисля , че темата за бубините е хубаво да отиде в "полезни" .....
А също и ето тази тема : viewtopic.php?f=8&t=65892
В нея са показани клапаните разглобени и е обяснено с какви О-пръстени могат да бъдар заменени оригиналните .... Евентуално двете теми биха могли да се изчистят от "плевата" и да се обединят като една.....
По този начин информацията за рециклиране на клапаните става "пълна" !
Но това модераторите ще го преценят .....

П.С. Аз за себе си я съхраних информацията , но искам да споделя нещо друго .... Вчера , когато търсих тази тема , рових повече от час (до сега не ми се беше случвало да не мога да намеря нещо , когато го търся с търсачката....). Все по трудно става да се намира нещо конкретно с търсачката . Проблема не е в търсачката , а в безумно многото теми от сорта "Свети ми лампата на АБС-а" или "Как да си завия капачката на резервоара"..... ! Мисълта ми е , че е все по трудно да се ползва "ресурса" на форума ! Аз за себе си така или иначе щях да установя опитно , това което питам (просто щях да размотая бубините и да видя с колко намотки/навивки е и с какъв проводник.....), но защо трябва да е така , като може да се "ползва " чуждия опит , при все , че е солидарно споделен от колеги.... ! Извинявам се за офтопика и за това , че пуснах такава тема . Благодаря още веднъж на колегата dangerous ! Благодаря на авторите на темите - nakoye и kyna !
Темата може да бъде заключена , според мен е изчерпана ...

Назад към E36