Схема Плафон аварийни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Схема Плафон аварийни
Колеги видях тази глезорийка в една ис-ка на един приятел та се чудя дали ще има някой да ми помогне за следното ..... когато си пусне плафона да свети постоянно се включват аварийните а когато пък пусне аварийните му светват двете лупи .... някой който е запознат с това моля да каже как става номера
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Re: Схема Плафон аварийни
то това тъпо е, спреш да е**ш някъде пуснеш си лампичка и те разбере цялото село 

the project is ready....

Dido_stz написа:то това тъпо е, спреш да е**ш някъде пуснеш си лампичка и те разбере цялото село
Така е, да погледне някой вътре докато се клати колата и са се запотили стъклата какво ще излезе: гащи нямат - кола си купили ....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пишете, ако знаете как пък нека колегата сам реши дали и какво иска да си прави с колата.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
bum_bum написа:Пишете, ако знаете как пък нека колегата сам реши дали и какво иска да си прави с колата.
как се прави - взима се поялник, ток до колата, колофон, тенол, около 3 м кабел, може и малко повече, един мултицет за проба, малко знания по електроника ( минимални ), правят се две вериги, когато се пусне лампата да подава ток към аварийките и обратно и така.
Аз моя плафон е троен, най-лявото копче ми пуска само лупите, средното ми пуска само голямата лампа, а дясното ми пуска само задните светлини в купето. Разпоих цялата платка на плафона, напрвих си нови вериги и ей така

Сега ако колегата очаква да му се обясни кой кабел към кое краче на копчето за пускане да запои, по-добре да не се захваща изобщо

the project is ready....

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
За това и попитах за оригиналната схема ... такива работи като сам го измисли не ме кефят по колата ми ... Не че няма да го направя .... искам да си стане както трябва
- metodi80
- старши ентусиаст
-
bmwmaniq написа:За това и попитах за оригиналната схема ...
Що си мисля , че такова нещо като 'оригинлна' схема за такава "импровизация" - няма ! Изменения в стандартната ел .схема на колата могат да се правят без предупреждение , както вече колегата Dido_stz каза, взима се поялника и се почва .... , който както иска така да връзва (ако искаш можеш да направиш така , че с натискане на клаксона да светват авариини и какво ли още не , но както вече беше подчертано , трябва да имаш познания , не е като да ти дадът "някаква" схема и в нея всичко да е обяснено ...)
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Както и да е .. ще мина и без това ... сега съм на вълна Чек Енджин
Благодаря ви все пак
Благодаря ви все пак
8 мнения
• Страница 1 от 1