въпрос за гърне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740
въпрос за гърне
Здравейте колеги колата ми е 320 ванос със стоково гърне сам и искам да го сменя понеже когато колата работи на място има едно много гадно боботене и като вдигна 4 к оборота има звънтене което е много дразнещо засега съм се насочил към крайно гърне от 323 вие какво ще ми препоръчате да сложа, а и забравих да добавя че когато колата е загасена и разклатя гърнето се чува нещо да трака вътре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: въпрос за гърне
Ми ти сам си отговорил.И от 323 и от 325,328 са добри вариянти,много по-добри от ментак "спортните" гърнета за по 50-200лв.
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
към колегата bum_bum : не успях да открия нищо конкретно посочи ми линк и заключвай темата
да колега но на 25-ца и на 28-ца не са ли с двойни тръби не ми се играе да преправям
да колега но на 25-ца и на 28-ца не са ли с двойни тръби не ми се играе да преправям

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има и тук и в тунинга. Както и да е. от 2,5 или 2,8 ако слагаш ще ти трябват едни "гащи", тръба с такава форма Y- от 2 в 1 и в гърнето. Др вариант е от Илиянци, но звука, както се сещаш става сериозен, и 2 ръка или ново марково спортно, според финансите.
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за отзивите на колегите май ще послушам колегата bum_bum и ще сложа двуцевка от 25-ца или 28-ца 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И най-добре, аз ко не се бях набил 1 торба пари за Себринг още утре го хвърлях и взимах М-ково ама не ми се подарява на някой 

7 мнения
• Страница 1 от 1