Проблем със светлините на задна скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със светлините на задна скорост
Привет колеги, проблема ми е, че като включа на задна не ми светят стоповете...самите крушки са здрави, бушоните също ги бях прегледал и незнам вече...
стресирам хората като връщам назад 

Последна промяна Savy на 11 Яну 2010, 23:19, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проблем...
viewtopic.php?f=8&t=175840&p=1956346&hilit=%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0#p1956346
Една от многото теми достъпни ако ползваш търсачката. Кажи честно пробва ли първо така?
Промени си и заглавието на темата според правилата, които явно не си прочел.
Една от многото теми достъпни ако ползваш търсачката. Кажи честно пробва ли първо така?
Промени си и заглавието на темата според правилата, които явно не си прочел.
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Re: Проблем със светлините на задна скорост
Привет колега .ако всичко ти е наред погледни тогава бутончето на скоростната кутия както каза колегата.и аз го имах същия проблем до скоро ,но е закарах на нискотоков сервиз (май така му се викаше) и остановиха че бутончето не дава на контакт като е на задна и го сменихме .Но първо си погленди какво ти е .моито беше старото с букса ,ама като отидох до магазина ми дадоха без букса(нз си каква марка на кутията пише франция а на бутона пише италия маи е правено в турция
) с клеми и трябваше да е преправят.Мисляче струваше от сорта на 15 лева в ауто1 .Хубаво е ако имаш време да зачистиш и гнездата на крушките за вд40 че поне при мен не дават хубав контакт и се губат понякога стоповете за магла но като ги разместа с еоправят до др дупка
.

може всичко да е ,да ама не е бмв 

4 мнения
• Страница 1 от 1