Парно парно и пак парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Парно парно и пак парно
Та доста теми изчетох колата е 318ис 93-та(климатик + врътки) . Отворих реостата жив и здрав - дано и за напред да е такъв . Таралеж не намерих ама май и моята кола няма . Та проблема ми е че 3 и 4-та степен работят на едно . Отворих отпред управлението и мисля че проблема е в ключа . Преди имах и друг проблем че копчето за вътрешният кръг не ми работеше . Та поръчах въпросното управление и утре евентуално в други ден ще го монтирам и ще постна някоя друга снимка ,че забелязах темите са бедни от към снимков материал . Дано по-бързо да свърши тоя ад че в момента интериора е ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Парно парно и пак парно
имаш резистор над педала на газта се пада с една буксичка, но реално 1-ва, 2-ра и 3-та степен минава през него, а 4-та е директна (долколкото си спомням) на мен ми се беше забил един осил (трева) и не даваше контакт (май и нещо като реле имаше) и от там ми се губиха степени

Здравей те.При мен се полуава следното:като дам на контакт/на положение 2/ и вентилатора тръгва сам.Колегите от форума ми писаха че е от Таралежа, но от време на време се оправя и като се оправи скороста на вентилатора се регулира нормално.Като дам контакт на на вентила се подава '+' без да пипам панела за управлението на климатроника.Според мен ако 'таралежа" е виновен то вентилатора ще духа на макс но след подаване на сигнал от панела на климатроника.Ако някой може да помага

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И аз разбрах че когато вентилаторът се включва дори и колата да не е на контакт е от таралежа . Та по моя проблем смених копчето със степените и отново имам 1,2,3,4 но проблемът с вътрешния кръг на обдухване си остана . Някой може ли да ми обясни как функционира тази система за да се опитам да потърся проблема ? 
My life is all I have ...
4 мнения
• Страница 1 от 1