318tds не тръгва добре
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- iliyan_pi
- Потребител
-
- Кара: 318tds
- Мечтае да кара: 320 E90
318tds не тръгва добре
Здравейте колеги,
Карам 318тдс и съм доволен,но има един кусур - не може да тръгне от място добре без да вдигне поне 1500 оборота.А също не може да се "изреже"на място - като,е ли се замисля.За съжаление нямам познат с такава кола,за да пробвам при него.Иначе се държи съвсем добре - дига 160 спокойно.Решех,че преди да я ръчкам е добре да ви попитам.Имам съмнение в EGR ,но не можах да открия темата във форума.
Поздрави
Карам 318тдс и съм доволен,но има един кусур - не може да тръгне от място добре без да вдигне поне 1500 оборота.А също не може да се "изреже"на място - като,е ли се замисля.За съжаление нямам познат с такава кола,за да пробвам при него.Иначе се държи съвсем добре - дига 160 спокойно.Решех,че преди да я ръчкам е добре да ви попитам.Имам съмнение в EGR ,но не можах да открия темата във форума.
Поздрави
Последна промяна iliyan_pi на 20 Ное 2009, 22:35, променена общо 1 път
Re: 318tds не тръгва добре
Аз го запуших с една стотинка тоя ЕГР и сега си тръгва нормално преди направо гаснеше. Ако си от Варна ела да ги замерим 

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега изолирай ЕГР клапана(има много изписано за това),и после слагаи един чип и няма да можеш да си познаеш колата след това. 
коелга я ми пусни едно ЛС за тоя чип с подробности
че и на мене ми се ще да пробвам
Колега пиши ми на лс,ще ти кажа как да си оправиш трудното тръгване.Трябва да пуснеш повече гориво от плочката на помпата.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Vanelino написа:Колега пиши ми на лс,ще ти кажа как да си оправиш трудното тръгване.Трябва да пуснеш повече гориво от плочката на помпата.
Дали ще се оправи само от това? На малкия мотор,местенето на плочката не се отразява толкова осезателно колкото на 2,5 .Говоря за разумно местене,до около 3 ,4-4 милиграма а не пушьци и тресене
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
presko79 написа:Vanelino написа:Колега пиши ми на лс,ще ти кажа как да си оправиш трудното тръгване.Трябва да пуснеш повече гориво от плочката на помпата.
Дали ще се оправи само от това? На малкия мотор,местенето на плочката не се отразява толкова осезателно колкото на 2,5 .Говоря за разумно местене,до около 3 ,4-4 милиграма а не пушьци и тресене
При мене се оправи с местене,незнам колко милиграма ми е впръскването в момента,понеже за бмв имам само carsoft 6.5
но с него не мога да гледам живи данни за е36.
7 мнения
• Страница 1 от 1