Проблем с таблото.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото.
На някои ако му се е случвало нека сподели. Снощи и подадох ток за да я запалим и от тогава не искат да ми светят халогените и таблото,святкат за около 1сек. и гаснат.Всички предпазители гледах здрави са.
таблото си ми работи всичко не му свети осветлението,нищо не ми свети вътре като включа фаровете
таблото си ми работи всичко не му свети осветлението,нищо не ми свети вътре като включа фароветеПоследна промяна TofiTo на 17 Авг 2009, 0:33, променена общо 1 път
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
когато палиш колата с кабели или стартово у-во винаги се остава по 10-15 сек. да се вЪзбуди умрелия ти акоулатор и тогава въртиш. ако беше реле, което не работи според мен или щяха да светват още щом дадеш на контакт или нямаше въобще да светват!
…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Я хвърли за всеки случай един поглед на копченцето (врътката) дето усилва и намаля светлината на таблото
За халогените, просто проследи веригата и ще разбереш къде е проблема
- metodi80
- старши ентусиаст
-
sobiss написа:Я хвърли за всеки случай един поглед на копченцето (врътката) дето усилва и намаля светлината на таблото![]()
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
sobiss написа:
Я хвърли за всеки случай един поглед на копченцето (врътката) дето усилва и намаля светлината на таблото
и аз мислиа така
и аз мислиа така
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Denev написа:sobiss написа:За халогените, просто проследи веригата и ще разбереш къде е проблема
това, не е като да провериш нивото на маслото................ аз лично се съмнявам да има повече от 5 човека във форума дето могат да я направят тая операция
Искаш да ми кажеш,че има 5 човека в форума,които могат да пуснат халогените от копчето и да премерят дали стига ток преди и след релето,така ли?
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
11 мнения
• Страница 1 от 1