машинки за стъклата на Е36купе

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

машинки за стъклата на Е36купе

Мнение от m_a_r_i_o_BMW » 09 Авг 2009, 23:18

ако някои има проблем да пише защото си скъсах нервите с тях но най на края всичко е ОК.усобенно с лявата.пишете ако имате проблем ще се радвам ако мога да ви помогна :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 10 Авг 2009, 17:02

Колга, аз съм с е36 купе и проблем с лявото ел.стъкло.
Нито се вдига, нито се смъква / дясното си е ОК /. Ходих на майстор - той пробва да не е от копчето , ама не е. Вдигна го там по някакъв начин и ми каза, че ми трябва ново моторче - да му занеса и ще ми го смени. Не управлението, а само моторчето. И сега търся да купя.
Но не знам от какви модели са съвместими моторчетата или пък направо цялото управление с тва на моята кола. От седан същите ли са или от комби ?
Мога ли сам да ги сменя ?
Мерси предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 10 Авг 2009, 18:25

dimov_ написа:Колга, аз съм с е36 купе и проблем с лявото ел.стъкло.
Нито се вдига, нито се смъква / дясното си е ОК /. Ходих на майстор - той пробва да не е от копчето , ама не е. Вдигна го там по някакъв начин и ми каза, че ми трябва ново моторче - да му занеса и ще ми го смени. Не управлението, а само моторчето. И сега търся да купя.
Но не знам от какви модели са съвместими моторчетата или пък направо цялото управление с тва на моята кола. От седан същите ли са или от комби ?
Мога ли сам да ги сменя ?
Мерси предварително.

на купе се различават те вървят с платката за управлението на тях докато на седан и на комби имаш само моторче но на теб така или иначе както ти написа ти трябват самите моторчета така че намери някво извади твоето старото и сложи новот на негово место
а ако сменяш всичко мотор с управление гледай новото да е като твоето че се различават има два модела
PNR@abv.bg
София
0888779546

Потребител
Аватар

Мнение от m_a_r_i_o_BMW » 16 Авг 2009, 22:47

а ти сигурен ли си че моторчето не ти рабори.или само ти цъка.защото моито цъкаше много малко и аз парво си мислех че то ми е проблема.опиши по подробно какво му е

Назад към E36